“TOBB, Taşköprü’ye 6 derslikli anaokulu yapacak”;

“TOBB, Taşköprü’ye 6 derslikli anaokulu yapacak”

Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Balcıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilçemize bir adet altı derslikli anaokulu yapılacağının müjdesini verdi....

Taşköprü TSO’nun girişimleriyle ilçemize yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun protokolü İl Mili Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, TOBB adına katılan Taşköprü TSO Başkanı Murat Balcıoğlu, Taşköprü TSO Meclis Başkanı Mustafa Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek’in katılımı ile taraflar arasında imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Balcıoğlu, “TOBB’un ‘154 ilçeye 154 okul’ projesi kapsamında girişimlerimiz sonucu Taşköprü ilçemize de 6 derslikli bir anaokulu yapılacağının sözünü alarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokolümüzü imzaladık. MEB kriterlerine uygun ve son teknolojiye sahip olacak olan anaokulunun kısa süre içinde ihalesi yapılarak önümüzdeki eğitim-öğretim dönemine tamamlanması hedefleniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yapılacak olacak eğitim kurumunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum