Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Kablo hırsızları 2 yıl aradan sonra yakalandı
Şenpazar İlçesi Aybasan köyünde 2 yıl önce Türk Telekom'a ait 500 metre kablo çalınmıştı. Failleri göz altında.
Bayram öncesi benzine zam
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 33 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor.
Taşköprü'de lise öğrencilerine orman yangını bilinci
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde “Orman Yangınları Nasıl Meydana Gelir, Toplum Ne Yapmalı ?” konulu bilim söyleşisi düzenlendi.
"Akbank Kısa Film Festivali" Kastamonu'da
Akbank Kısa Film Festivali, 8. kez Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Topluluğu'nun organizasyonuyla Kastamonu'da ağırlanıyor.
Kastamonu'da taşıt sayısı 139 bin 497 oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı Motorlu Kara Taşıtları, Mart 2022 verilerini açıkladı. Kastamonu'da Mart ayında trafiğe kaydı yapılan toplam taşıt sayısı bir önceki aya göre sadece 60 adet arttı.
“Tarım orman çalışanlarına yapılan saldırıları kınıyoruz”
Kamuda görev yapan memurların yaşadığı şiddeti dile getiren Türk Tarım Orman Sen 20 Nolu Kastamonu Şube Başkanı Burak Yeşiltaş: "Tarım ve Orman Bakanlığımız bünyesinde görev yapan birçok farklı meslek mensubu memur arkadaşlarımızın ne yazık ki sözlü ve fiili şiddet haberleriyle karşılaşıyoruz" dedi.
Sıkıntılı kavşakta bir kaza daha !
Kastamonu Merkez Hacıbey kavşağında iki aracın çarpışması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.
Karatecilerimiz ilk 2'de
Türkiye Karate Federasyonu’nun 2022 yıllık faaliyet programında yer alan Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası Sivas’ta düzenlendi.
KEAH'a kadın doğum uzmanı
Kastamonu'da eksik kadrolara gerçekleşen atamalarda; doktorlar iş başı yapmaya devam ediyor.
Definecilere jandarmadan suç üstü
Kastamonu'nun İhsangazi İlçesi Sünlük Köyü sınırları içerisinde define bulmak amacıyla izinsiz kazı yaptıkları esnada suç üstü yakalandı.
Tosya’da 27 tonluk tohum desteği
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çeltik üretimi yapan 136 çiftçiye, yüzde 75 hibeli 27 ton sertifikalı çeltik tohumu dağıtıldı.
Kapalı mekanlarda maske takma zorunluluğu kalktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapalı mekanlarda maske takma zorunluluğunun kalktığını açıkladı.
Emekliye bayram öncesi müjde!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, en düşük emekli maaşlarının artacağını ve ayrıntıları 1 Mayıs'ta duyuracağını söyledi.
Bayram öncesi motorine indirim gelecek
Motorine yarın gece yarısından sonra yaklaşık 1 TL indirim yapılacak.Bayrama sayılı günler kala akaryakıt fiyatları için indirim haberi geldi.
KÜ'den özel çocuklara jest
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında özel çocuklara yönelik program düzenlendi.
Çatalzeytin'de Şehit ve Gazi aileleri iftarda buluştu
Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçe Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği programı düzenlendi.
Takip mesafesini koruyamadı
Kastamonu Merkez Daday kavşağı mevki'inde maddi hasarlı kaza meydana geldi.
Bayram tatili 9 gün mü olacak?
Milyonların gözü bugün Beştepe’de toplanacak olan Kabine Toplantısı’na çevrildi. Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleşecek toplantıda bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı değerlendirilecek.
Kastamonu'da pat pat tıra çarptı
Kastamonu'da tarım aracının tıra çarpan pat pattaki vatandaşlar yara almadan kurtuldu.
Çeltik üreticilerine 12 ton sertifikalı tohum dağıtıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde çeltik üretimi yapan 20 üreticiye, 12 ton sertifikalı çeltik tohumu dağıtıldı.
Bekçi alımı resmen duyuruldu, 3 bin 250 alım olacak
Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden yaptığı açıklamada 81 ilde istihdam edilmek üzere 3 bin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu.
KÜ'den başarı üstüne başarı
Kastamonu Üniversitesi, SCImago tarafından araştırma, inovasyon ve sosyal kategoriler dikkate alınarak 2022 yılı için yapılan dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında 706’ncı sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.
KÜ'de ebeler haftası kapsamında panel düzenlendi
Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünün 21-28 Nisan Ebeler Haftası kapsamında düzenlediği ‘‘Dünden Bugüne Ebelik’’ Paneli 21 Nisan 2022 tarihinde Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Bozkurt'ta 23 Nisan coşkulu kutlandı
Kastamonu'daki sel felaketinde en çok etkilenen Bozkurt ilçesindeki çocuklar, jandarma ekipleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Nüans Yapı Restorasyon ve Aksesuar açıldı
Kastamonu’da Hisarardı Mahallesi Şeyh Şabanı Veli Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Nüans Yapı Restorasyon ve Aksesuar, kapılarını açtı.
‘Kastamonu’nun ismini uyuşturucuyla lekeliyorlar’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Meclis genel kurulunda görüşmelerine devam edilen Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi üzerine yaptığı konuşmada, Türkiye’de artan uyuşturucu kullanımı ve İnebolu Belediyesi’ne ait resmi zabıta aracının karıştığı uyuşturucu skandalını gündeme taşıdı.
Tosya’da üretilen kapı, Uruguay'a pazarlanacak
Uruguay’ın başkenti Montevideo’da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla kapılarını açacak.
Defineciler jandarmaya yakalandı
Kastamonu Merkeze bağlı Halaçlı köyü yakınlarında ormanlık alanda FK (32) ve ÖG (33) 2 şahıs define bulmak amacıyla izinsiz kazı yaptıkları esnada jandarma tarafından suç üstü yakalandılar.
"Kastamonulular için dolmuş lüks haline geldi"
CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Eda Büyükdemirci hayat pahalılığı ve zamlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Belirli tarihlerde ormanlara girişler yasaklanacak
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçen yıl meydana gelen orman yangınlarını hatırlatarak, "Tedbirler de almak zorundayız. Bu kapsamda belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız." dedi.