Arama
Arama Sonuçları
Ormanın başkentinden mobilyanın başkentine
KUZKA, Kastamonulu ahşap sektörü temsilcilerini Kayseri’ye teknik geziye götürdü
ÖSYM Başkanı, Kastamonu Üniversitesi’ndeydi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyet, Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Vali Dallı, depremzede aile ile bir araya geldi
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ev ziyaretleri kapsamında depremzede aile ile bir araya gelen Vali Dallı, aileye zor günlerinde yanlarında olma sözü verdi.
İYİ Parti Kastamonu adayını açıklıyor! İl Başkanı duyuru...
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, adaylarını açıklayacağı zamanı duyurdu.
Afganistan'dan Kastamonu Üniversitesi'ne ziyaret
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Afganistan’ın Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin'i ağırladı
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Ekmekci; “Zihnimde Kastamonu için yol haritası oluşuyor!”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İstanbul’da balıkçı barınaklarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; “İstanbul'un dört yanındaki balıkçı barınaklarında incelemede bulunduk ve toplantılarımızda paydaşlarla bir araya geldik. Ekmeğini denizden çıkaranların fikirleri aynı zamanda Kastamonu için de yol haritası oluşturuyor zihnimde” dedi.
Kastamonu’da keçi alarmı!
Kastamonu’nun merkez ilçesi Sinanbey civarında, sahibinin henüz haber alamadığı siyah bir keçi kayıplara karıştı. Nuri Satıcı isimli vatandaş keçisini kayıp etmesi üzerine, durumu emniyet ekiplerine bildirdi.
Başkan Çatal, Amerika’da da unutulmadı
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, doğum günü münasebetiyle belediye personeli ve sevdikleri tarafından unutulmadı. Sürpriz kutlama, belediye personelinin hazırladığı bir etkinlikle gerçekleşti. Başkan Çatal, memnuniyetini dile getirerek duygularını şu şekilde ifade etti:
Hz. Pir türbesi, Kastamonulu genç mimara emanet!
Kastamonulu hemşehrimiz genç mimar Aslı Yılmaz, Kastamonu'nun en büyük değerlerinden ve önemli mekanlarından olan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon ve yenileme işinde  taşeron firma Murat Yanıkkaya adına mimar olarak çalışıyor. Ekim ayında başlayan restorasyon çalışmasında görev alan genç Mimar Aslı Yılmaz, türbede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Umrede kalp krizi geçiren hemşehrimiz, hayatını kaybetti
Kastamonu’dan umre için gittiği kutsal topraklarda, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
‘Bitmeyen cami’ için Diyanet ile istişare
Diyanet yetkililerinin üniversiteye ziyaretinde, devam eden Üniversite Camii inşaatıyla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Projenin mevcut durumu ve devam eden inşaat ile ilgili öneriler ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Uluay ve Ekmekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.
Kastamonu sağlığına yeni göz
Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde inceleme yapıldı
Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda gösterdiği aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.