Başkan Çatal, Amerika’da da unutulmadı;

Başkan Çatal, Amerika’da da unutulmadı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, doğum günü münasebetiyle belediye personeli ve sevdikleri tarafından unutulmadı. Sürpriz kutlama, belediye personelinin hazırladığı bir etkinlikle gerçekleşti. Başkan Çatal, memnuniyetini dile getirerek duygularını şu şekilde ifade etti:...

“Doğum günüm münasebetiyle güzel bir sürpriz hazırlayan her biri birbirinden değerli olan personelime bu ince düşüncelerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Çatal, özellikle Amerika'dan kendisini unutmayan ve doğum gününü kutlayan Nur Memioğlu'na teşekkürlerini sunarak şunları ekledi:

“Bugünü daha da özel kılan anlardan biri, Amerika’dan unutmayarak, hem telefonla arayarak hem de pasta gönderip doğum günümü kutlayan değerli büyüğüm Nur Memioğlu oldu. Ellerinden öpüyorum. Bu güzel sürpriz için teşekkür ederim Nur anne, Nice birlikte seneler geçirebilmek dileğiyle.”

Başkan Çatal, ayrıca Vural Altuntaş'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu paylaşarak şu ifadelerle devam etti:

“Bugünün en güzel anlarından biri, sevgili kardeşim Vural Altuntaş’ın doğum günümü kutlamak için ziyaretimize gelmesiydi. Birlikte güzel anılar biriktirmek, birlikte gülmek en değerli hazinelerden biridir. Vural’a güzel düşüncesi için teşekkür ederim. Bu samimi ziyaretin getirdiği mutluluğu paylaşmak istedim. Birlikte güleceğimiz nice seneler bizim olsun. Teşekkür ederim Vural.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum