Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı;

Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı

T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi...

Araç İlçesi'nde doğalgazın getirilmesindeki lider rolü ve Araç ile Kastamonulu vatandaşlardan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Madenci’ye, geçirmiş olduğu kaza nedeniyle esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Doğalgazın ilçeye kazandırılmasında kilit bir role sahip olan ve Araç ile Kastamonulu vatandaşlardan her zaman destek gören Yalçın Madenci, Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi - Araç Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdullah Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Acıl'ın eşlik ettiği bir teşekkür ve geçmiş olsun ziyaretiyle karşılandı.

Ziyaret sırasında, Araçlı esnaflar ve halk adına teşekkürlerini ileten Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Yalçın Madenci'ye özel bir tablo hediye ederek onurlandırdılar.

Bilindiği üzere, uzun bir bekleyişin ardından Yalçın Madenci'nin çabalarıyla başlatılan doğalgaz projesi, Ahmet Ahlatcı'nın destekleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile hayata geçirilmişti. Abdullah Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, bu süreçteki desteklerinden dolayı Yalçın Madenci'ye teşekkürlerini sunarak doğalgazın ilçeye kazandırılmasında katkılarından dolayı minnettarlıklarını iletti.

Yalçın Madenci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek hemşehrilerine selamlarını iletti ve doğalgazın ilçeye hayırlı olması dileklerini paylaştı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum