Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...;

Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda gösterdiği aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor....

İlimize atanarak göreve başlayan ve Kastamonu'da göreve başlamasının ardından 125 gün geçen Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün istikrarlı ve iletişime açık yönetimi Kastamonuluların da gönlünde taht kuruyor. Özellikle her hafta başında gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarıyla da Kastamonu'daki eğitim kurumlarının ihtiyaçları istişare edilerek yol haritası belirleniyor.  Sosyal medyanın da aktif olarak kullanıldığı kurumda çalışma temposu, dikkatleri kurumun üzerine topluyor.

Bugün gerçekleştirilen hafta koordinasyon toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Biz burada hizmet için varız. Ekip olarak çalışmalarımızın yansıması il genelinde de görülmeye başlandı" dedi.

GÖREVE GELMESİNİN ARDINDAN İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

9 Ağustos 2023 tarihinde Kastamonu'da göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, çalışma disipliniyle dikkatleri üzerine topluyor. Kastamonu'ya atanmasının ardından saha ziyaretlerine  başladı.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 11 Ağustos 2023 tarihinde ilk okul ziyaretini Kastamonu merkezde bulunan Kastamonu Anaokulu'na gerçekleştirdi.   İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün ilimize geldikten sonra ilçelere de ziyaret programları düzenlemesi dikkatlerden kaçmadı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ilk ilçe ziyaretini 27 Ağustos 2023 tarihinde Tosya ilçesine yaptı.  İl Müdürü Gümüş, Tosya ilçesinde yapımı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu.

İLETİŞİMİ VE İLGİSİ DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan ilçelerdeki eğitim kurumlarında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün öğrencilerle kurduğu iletişim ve onlara gösterdiği ilgi öğrenciler başta olmak üzere veliler tarafından da olumlu karşılandı. Öte yandan öğretmenlerle sık sık bir araya gelmesiyle de dikkatleri üzerine çeken Gümüş, sağlam ve iletişimci bir yönetim anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü'nün bu çalışması Kastamonu'nun da gönlünde yer etmesini sağlıyor.

HER HAFTA KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLİYOR

Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Eylül ayından itibaren başlattığı haftalık koordinasyon toplantılarıyla da dikkat çekiyor. 7 Eylül'de ilimiz eğitim idarecileri ile yaptığı ilk koordinasyon toplantısı sonrasında her hafta düzenli olarak toplantı gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Gümüş, bu disipliniyle de dikkat çekiyor. Toplantılarda eğitim kurumlarındaki işleyiş, yapılması gerekenler ve eksikler üzerine değerlendirme gerçekleştiriliyor.

Öte yandan sosyal medyayı da etkili kullanan Milli Eğitim Müdürlüğü faaliyetlerini duyurma konusunda hassas bir politika sürdürüyor.

GÜMÜŞ; "BURADA HİZMET İÇİN VARIZ"

Bugün yapılan  Haftalık Koordinasyon toplantısında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Biz burada hizmet için varız. Ekip olarak çalışmalarımızın yansıması il genelinde de görülmeye başlandı" dedi.

Gündemdeki konularla ilgili yaptığı değerlendirme ve bilgilendirme konuşmasının ardından yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Toplantı görüş ve önerilerle sona erdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum