Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Merkez ilçede bir garip tartışma…
AK Parti ve CHP Merkez İlçe Başkanları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden ilginç bir polemik yaşandı.
Şeyh Şaban-ı Veli makamında, Kadir Gecesi...
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı tarafından Kadir Gecesi'nde halka yönelik iftar programı düzenlendi. Verilen iftar programına yaklaşık 500 kişinin katılım sağladığı belirtildi.
İsmailbey Camii’nde Ramazan’a veda programları
Evveli Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da günahlardan kurtuluş olarak müjdelenen, onbir ayın sultanı Ramazan ayına veda etmeye yaklaştığımız bu günlerde şehrimizin tarihi yapılarının başında gelen İsmailbey Camii’nde bir dizi program düzenleniyor.
Camiden çıkanlara ateş açıldı!
2’si kadın 6 yaralı
Alparslan Türkeş dualarla anıldı
4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş için mevlit okutuldu.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
3 camide teravih hatimle kılınacak
Kastamonu'da hatim ile teravih namazı kılınacak camiler belli oldu.
Bu Ramazan 29 çekecek
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı kameri ay hesaplamalarına göre, Şevval ayının hilâli, Ramazan’ın 29'uncu günü akşamı görüleceği için bu yıl Ramazan 29 gün sürecek
Ramazan’a 10 gün kaldı
İlk teravih namazı 22 Mart Çarşamba kılınacak, Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi 17 Nisan'da, Ramazan Bayramı ise 21 Nisan'da idrak edilecek.
“Merkez ilçede üye sayımız 25 bini aştı”
Kastamonu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Bir Yıllık Değerlendirme Toplantısını Kebeci Restoran’da gerçekleştirdi.
Güzel'den CHP'ye gönderme: 'Teşkilatınızda tacizci yönetim kurulu üyesi var mı?'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, CHP Kastamonu teşkilatı hakkında dikkat çekici iddialarda bulundu. CHP İl Başkanına 'Teşkilatınız içinde olup da cinsel tacizden; hakkında dava açılan ilçe yönetim kurulu üyeniz var mı?' ifadelerini kullanan Başkan Güzel, söz konusu kişinin görevden alınıp alınmadığını sorguladı.
'Gönlüne dokunmadığımız kimse kalmayacak'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Ramazan ayında gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Darende dualarla anıldı
Şubat ayında mücadele ettiği hastalığın ardından Covid-19’a yakalanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan hayırsever işadamı, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'teravih namazı' kararı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının yüz yüze camilerde cemaatle kılınacağını açıkladı.
İki yıl sonra ilk teravih Cuma günü kılınacak
Ramazan ayı, Cuma günü kılınacak ilk teravih ile başlıyor. Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle iki yıl verilen aranın ardından teravih namazları bu yıl camilerde cemaatle kılınacak.