'Gönlüne dokunmadığımız kimse kalmayacak';

'Gönlüne dokunmadığımız kimse kalmayacak'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Ramazan ayında gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulundu....

 Geride kalan süreçte 300'e yakın aileye gönül sofrası kurduklarını ve yaklaşık bin 500 vatandaşla bir araya geldiklerini söyleyen Güzel, ''Kastamonu'muzda gönlüne dokunmadığımız kimseyi bırakmayacağız'' dedi.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayını en verimli şekilde değerlendirmek için çaba gösterdiklerini söyleyen Başkan Güzel, her akşam 15 aileye 'gönül sofrası' kurduklarını kaydetti.

 

 

Gittiklerin ailelerin ihtiyaçları ve taleplerini not aldıklarını söyleyen Başkan Güzel, '' Bugün de dahil 300'e yakın ailemizin gönül sofrasına konuk olduk ve bin 500 hemşehrimiz ile bereketi paylaştık. İftar sonrasında mahallemizde bulunan camide kılınan Teravih namazlarının sonrasında AK Gençliğimiz tarafından 'çaylar bizden sohbet sizden' diyerek cemaate çay ve tatlı ikramları yapıldı'' diye kaydetti.

 

Diğer taraftan her akşam farklı bir köyde vatandaşlarla buluştuklarını kaydeden Başkan Güzel, '' Hem iftarın sevincini hem de Teravih sonrası çay sohbetlerinin güzelliğini yaşadık. Dünyayı sarıp sarmalayan pandemi sebebiyle hasret kaldığımız Ramazan günlerini yine hep beraber bir arada geçiriyoruz Elhamdülillah'' dedi.

 

Başkan Güzel, şöyle devam etti: '' Bugün Ramazan Ayının 18. Günündeyiz. Merhaba diye sevinç içersinde karşıladığımız Ramazan ayına artık Elveda diyerek hüzünlendiğimiz günleri yaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kastamonu'nun her karışında AK Partinin izi, gönüldaşlarımızın alın teri olacaktır. Bayrama kadar bu çalışmaları hızlandırarak Kastamonu'muzda gönlüne dokunmadığımız kimseyi bırakmayacağız.'' (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum