Şeyh Şaban-ı Veli makamında, Kadir Gecesi...;

Şeyh Şaban-ı Veli makamında, Kadir Gecesi...

Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı tarafından Kadir Gecesi'nde halka yönelik iftar programı düzenlendi. Verilen iftar programına yaklaşık 500 kişinin katılım sağladığı belirtildi....

Ramazan Ayı'nın son 10 günü itibariyle itikafa giren toplam 25 kişi olduğunu belirten Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi, 25 misafir için 10 gün boyunca her gün iftar ve sahur programı olduğunu, ancak sadece Kadir Gecesi için halka yönelik iftar ve sahur programı düzenlediklerini açıkladı.

"ALLAH VAR, TASA YOK"

Mehmet Çiftçi, programın güzel bir manevi atmosfer içinde geçtiğine değinerek şu açıklamaları dile getirdi; "Her zaman ki gibi yoğun bir katılım vardı. Öncelikle itikafta olan 25 tane misafirimiz var camide. Son 10 gündür de devam eden iftar ve sahur programı var itikaftaki misafirlerimiz için. Kadir Gecesi’ndeki program umuma açık bir program oldu, bu programda Kastamonu içerisinden ve dışarısından da vatandaşlar katılım sağladı. İftarda yaklaşık 500 kişi vardı. İftardan sonra Sakal-ı Şerif ziyareti oldu. Teravih namazı kılındı. Saat 12’ye doğru da finansını bir başka arkadaşımızın karşıladığı nohutlu pilav ikramı oldu. Burada da sayı bin 200 kişi civarındaydı. Sabaha kadar misafirlerimiz ibadet ettiler.  Allah var, tasa yok. Allah’tan başka sığınacak yer de yok."  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum