Arama
Arama Sonuçları
Valilik olaya el attı! Söz konusu video eski çıktı…
Sosyal medyada tepki toplayan video görüntü hakkında Valilik açıklama yaptı. Video görüntünün 3 yıl öncesine ait olduğu ortaya çıktı…
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
İnsanlık dışı olay!.. Yer Antalya
Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi. Sürükleme olayı jandarmanın şüpheliyi gözaltına almasıyla sona ererken, görüntüler sosyal medyada tepki topladı.
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
Dronu gören leylek bakın ne yaptı! (VİDEO HABER)
Çankırı’ya bahar mevsiminde göç eden leylekler yumurtlayarak kuluçkaya yattı. Havadan görüntülenmek isteyen bir leylek, dronu görünce yuvasındaki yumurtaları saklamaya çalıştı.
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Uluay'dan fotoğraf krizine tepki! 'İkna olmadık'
Kastamonu Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Başkanlık makam odasından kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı konusuna verilen yanıta tepki geldi. AK Parti Milletvekili Halil Uluay'dan açıklamasında; Belediye başkanı, Parti Genel başkanının Cumhurbaşkanı olmasına karşıyız demiş. İkna olmadık. Zira 2023'te CHP, kendi genel başkanını da Cumhurbaşkanı adayı yapmakla yeni sistemi sahiplenmiştir" dedi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
Kastamonu’dan tepki yağdı
Kastamonu’da Ramazan pidesi fiyatları belli oldu.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
Çöpler toplandı!
Kastamonu'da Tosya Yolu üzerinde, 10. kilometrede bulunan bölgede bulunan çöpler toplandı. 
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
KEAH çatısı, her yağmurda su koyveriyor!
Eski Kastamonu Devlet Hastanesi’nin yıkımının ardından 2017 yılında hizmete giren Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı ‘yapısal’ sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulamadı.
Yüksel Aydın'dan çok sert tepki: 'Haram zıkkım olsun!'
Başkan Adayı Yüksel Aydın,  eski belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde CHP'ye üye olan oğlu Ahmet Tuğer Topçuoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Aydın açıklamasında; "O babanın lokmalarıyla büyüdünüz. Kimsiniz siz de Milliyetçi Hareket Partisi'ne ayar vereceksiniz! Haram zıkkım olsun" dedi.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Vidinlioğlu'ndan tepkiler sonrası açıklama
Kastamonu'da dün gece saatlerinde etkili olan yağışın ardından yaşanan buzlanma sebebiyle; vatandaşlar, Kastamonu Belediyesine tepki göstermişti. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Cengiz Aygün: ‘Ben susacak adam değilim’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Etimesgut Belediyespor’a karşı aldıkları 1-0’lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Iğdır FK mücadelesini izlediklerini ve 'kafasının karıştığını' ifade eden Aygün; 'Ben susacak adam değilim,Ben konuşma noktasına gelirim ve bu tatsız olur'' dedi.
Kastamonu KYK’da zehirlenme: Öğrenciler hastanelik oldu!
Kastamonu Merkezde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız yurdunda dün akşam meydana gelen olayda, öğrencilere verilen tantuni yemeği sonrasında gıda zehirlenmesi yaşandı. Olayın, öğrencilerin akşam öğününde tükettikleri yemekten kaynaklandığı iddia edildi.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.