Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’;

Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’

GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi....

Yılmaz açıklamasında; “Hakem hatalarından canı çok yanan bir kulüp olarak biz her daim kimsenin hakkının yenmemesini savunduk. Bu dün böyleydi, bugün ve yarın da öyle olacak. Rakip kulüp yetkilileri tarafından anlamakta güçlük çektiğimiz canlı yayın tepkisini tebessümle takip ediyoruz. Neden rahatsız oldunuz?” dedi.

“ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİĞİMİZ CANLI YAYIN TEPKİSİNİ TEBESSÜMLE TAKİP EDİYORUZ”

GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Takımımızın yarın oynanacak Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin bu açıklamayı yapmamız zaruri olmuştur.  Öncelikle zirve yarışında olan tüm kulüplere saygımızın sonsuz olduğunu belirtir, hak edenin şampiyon olması arzumuzu her daim olduğu gibi bir kez daha hatırlatırız.  Kamuoyunda rakip kulüp yetkilileri tarafından anlamakta güçlük çektiğimiz canlı yayın tepkisini tebessümle takip ediyoruz. Zira geçtiğimiz süreçlerde neredeyse her hafta Amedspor’un karşılaşmaları Devletimizin kanalı TRT 6’da canlı yayınlanırken bu kentin insanları ve bizler sesimizi çıkarmadık. ‘Bu bir ayrımcılık’ demedik. TFF tarafından alındığı belirtilen kararın ardından bundan böyle her hafta bazı maçların TFF YouTube resmî hesabından canlı yayınlanacağı bilgisi bizlere ulaşmıştır. Bu karar, sadece kulübümüze özel alınan bir karar değildir.”

“BİZ HER DAİM KİMSENİN HAKKININ YENMEMESİNİ SAVUNDUK”

“Öte yandan, geçtiğimiz hafta sonunda oynadığımız Denizlispor karşılaşmasında ikinci golümüzün ofsayt olduğu yönündeki iddialar üzerine profesyonel çalışma ekiplerine pozisyonun ofsayt olup olmadığı yönündeki çalışmayı çıkarttık. İkinci golümüzü atan Muhammet, hem topun hem de kalecinin önündeki son rakibin arkasında. Kırmızı çizgilerden ilki topu, ikincisi kaleciden önceki son rakibi, lacivert çizgi Muhammet’i, turkuaz çizgi ise bu hatların esas alındığı altı pas çizgisinin perspektifini gösteriyor. Hakem hatalarından canı çok yanan bir kulüp olarak biz her daim kimsenin hakkının yenmemesini savunduk. Bu dün böyleydi, bugün ve yarın da öyle olacak. Spor kamuoyuna saygılarımla…”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum