Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!;

Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!

Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi....

BEYAZ EŞYALAR ÇALIŞMIYOR, DUŞ ALAMIYORLAR
Cebrail Mahallesi'nde bir çok sokak ve 10 Aralık Caddesi'nde; henüz sebebi belirlenemeyen bir yerden su kaçağı yaşanması sebebiyle, suyun bar seviyesi düştü ve beyaz eşyalar dahil bir çok ürün kullanılamaz hale geldi. Kombi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi eşyaların dahi kullanılamadığı Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar; su basıncı sebebiyle devir daim olmamasından dolayı duş dahi alamıyor.


EKİPLER ÇALIŞIYOR AMA SONUÇ ALINAMADI
Kastamonu Belediyesi ekipleri, 6 gündür bölgede hummalı bir çalışma yapsa ve bir çok noktayı da kazsa da; henüz sorun çözülemedi.
Kırkçeşme Caddesi'nin üst kesimleri, Gülal ve Coruk Sokak ile 10 Aralık Caddesi'nde ikamet eden yaklaşık 70 hane mağdur durumda ve yetkililerden çözüm bekliyor.

EK GÜNCELLEME:

Gece saatleri itibariyle su kaçağı, 6 günlük çalışmanın sonucunda bulundu ve Kastamonu Belediyesi, gerekli müdahaleleri yaparak boruyu tamir etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum