Arama
Arama Sonuçları
Dağdaki kanlıca mantarının kilosu, rafta 2000 TL!
Kastamonu’da pazarlarda kilogram fiyatı 150-200 TL arasında değişen Kanlıca Mantarı; kurutulmuş ve paketlenmiş bir şekilde; 35 gramı 70 TL’den satışa sunuluyor. Bartın, Karabük, Bolu, Zonguldak gibi illerde de yoğun şekilde yetişen mantar, Ankara'da bir markette kilogram fiyatı 2000 TL'den satışa sunuldu.
Kastamonu'da SGK nerede? SGK'ya nasıl gidilir?
Kastamonu'da SGK nerede? Kastamonu SGK'ya nasıl gidilir? işte cevapları
Kastamonu’da Açıksöz Gazetesi nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu'da yer alan, Kastamonu gündemini, Kastamonu Haberleri ve Kastamonu'da meydana gelen gelişmelerle halkın sesini duyuran, Açıksöz Gazetesi nerede? Açıksöz Gazetesi'ne nasıl gidilir? işte cevapları
"Kastamonu'da çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz "
Okullarda yeni eğitim-öğretim yılı başladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim haftası kutlama programı kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.
Ünlü şirket patentini aldı! İşte yapay zekalı…
Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.
Limon otu çayı nedir? neye iyi gelir?
Asya ve Güney Amerika mutfağında özellikle balık yemeklerinde yaygın olarak kullanılan limon otunun çayı da çok faydalıdır. Peki limon otu çayı nasıl yapılır? Limon otu çayı neye iyi gelir?
Protein deposu, Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi
Köfte yapmak için illa kıymaya gerek yok, yüksek proteinli her türlü bakliyatla nefis köfteler yapmak mümkün! Bunlardan en sevileni ise yeşil mercimekli köfteler elbet. Yüksek protein oranı, lifli yapısı ve kendine özgü enfes tadıyla kıymalı köftelere çok iyi bir alternatif oluşturuyor. Üstelik yapımı oldukça kolay, tüm malzemeleri tek kapta karıştırılarak hazırlanıyor. Kalanı ise dilediğiniz gibi şekillendirip, az yağda kızartmak. Tabii isterseniz fırın tepsisine dizerek ve her birinin üzerini yağlayarak da pişirebilirsiniz köftelerinizi. Bu sayede hem daha az uğraşlı hem de daha hafif bir yemek hazırlayabilirsiniz. Tercih sizin. Nasıl yapılır? Tarifi nedir? işte detaylar
Reis Gıda’dan ‘en güzel Aşure’ tarifi…
Aşure, yüzyıllardır nesilden nesile aktarılan ve toplumumuzda paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelmiş bir geleneğimiz.
Şifa deposu bakla tarifi! Bakla yemeği nasıl yapılır?
Bakla, yüksek oranda A ve C vitamini içerir. Şifa kaynağı olan bakla yemeği fresh lezzetiyle akşam yemeklerinde hafif bir yiyecek arayanların favorisi oluyor. Evde bakla nasıl yapılır merak ediyorsanız bu bakla tarifini deneyebilirsiniz.
Olmazsa olmaz temizlik hilesi! Camlarınız pırıl pırıl parlayacak
Temizlik yapmayı sevenler için bu temizlik hilesi duyanları şaşırtıyor. İşte camlarınızı pırıl pırıl parlatacak o yöntem.
Puf puf kabaran pişi tarifi! Yağ çekmeyen pişi nasıl yapılır, malzemeleri neler?
Hamur işi tarifleri denince ilk akla gelenlerde olan pişi tarifi kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi. Püf noktalarına dikkat edildiğinde yumuşacık ve yağ çekmeyen pişiler hazırlamak oldukça kolay. Beş çayına da tercih edebileceğiniz puf puf kabaran pişi tarifi haberimizde.
Sigara bağımlıları dikkat: 3 günde ciğerleri tertemiz yapıyor! Vücutta toksin bırakmıyor
Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan akciğer, kirli kanı yenileme görevi üstleniyor. İnsan sağlığı için büyük önem arz eden akciğerlerimize gözümüz gibi iyi bakmalıyız. Özellikle sigara kullanan kişilerin tercih edebileceği 3 malzemeli kür tarifi ile 3 günde akciğerlerinizi yeni doğmuş gibi yapabilirsiniz.
İkinci el hilecilerine uyarı: Ava giden avlanır
Bazı ikinci el otomobil satıcıları ise karar sonrası internet sitelerinde yer alan fiyatları düşürerek, sahte fiyat uyguladı.
Haydari nasıl yapılır? haydari tarifi
Nefis tadını ve kıvamını süzme yoğurt, nane, sarımsak ve zeytinyağından alan enfes haydari tarifi...
Karpuz reçeli nasıl yapılır? karpuz reçeli tarifi
Karpuz kabuklarını yumuşatarak şerbet kıvamına gelen, lezzetli karpuz reçeli tarifi.
Kastamonu Anadolu Hastanesi nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne nasıl gidilir? Kastamonu Anadolu Hastanesi nerede? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Saraçlar Cami nerede? Saraçlar Cami'ne nasıl gidilir?
Saraçlar Cami'ne nasıl gidilir? Kastamonu Saraçlar Cami nerede? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Topçuoğlu Cami nerede? Topçuoğlu Cami'ne nasıl gidilir?
Topçuoğlu Cami'ne nasıl gidilir? Kastamonu Topçuoğlu Cami nerede? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Sinan Bey Parkı nerede? Sinan Bey Parkına nasıl gidilir?
Sinan Bey Parkına nasıl gidilir? Kastamonu Sinan Bey Parkı nerede? soruların cevapları haberimzide
Kubbeli Mescit nerede? Kubbeli Mescit adres tarifi
Kastamonu Kubbeli Mescit, Kastamonu ilinin Atabey Gazi semtinde bulunan tarihi bir camidir. Peki Kubbeli Mescit nerede? soruların cevabı haberimizde
Sinan Bey Camii nerede? Sinan Bey Camii adres tarifi
Sinan Bey Camii, Kastamonu'da bulunan tarihi bir camidir. Peki Sinan Bey Camii nerede? soruların cevapları haberimizde
Atabeygazi Camisi ve Türbesi nerede? Atabeygazi Camisi ve Türbesi adres tarifi
Atabeygazi Camii ve Türbesi, Kastamonu'da bulunan en eski cami ve türbelerden biridir. Peki Atabeygazi Camisi ve Türbesi nerede? sorularının cevapları haberimizde
İsmail Bey Külliyesi nerede? İsmail Bey Külliyesi adres tarifi
İsmail Bey Külliyesi, Kastamonu'nun merkezinde bulunan tarihi bir yer. Peki İsmail Bey Külliyesi nerede? İsmail Bey Külliyesi adres tarifi tüm detaylar haberimizde.
Banduma Nedir? Kastamonu'nun Meşhur Yemeği
Banduma, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde yer alan bir şehir olan Kastamonu'dan gelen geleneksel bir yemektir.
Kastamonu Nasrullah Camii Nerede? Nasrullah Camii adres tarifi
1506 yılında Kadı Yakupoğlu Nasrullah tarafından yaptırılan Kastamonu Nasrullah Camii, Osmanlı Devleti'nin Kastamonu'da yaptırdığı ilk Camiilerden biridir.
Kastamonu’nun 20 yıllık mısırcısı: ‘Bu tezgâh sayesinde 5 çocuk büyüttüm’
Kastamonu’da 20 yıldır mısır satan yapan Satı Mehmet Öğretmiş, bu işten elde ettiği gelirle 5 çocuğunu büyüttü. Plevne Caddesi’nin tanınan simalarından Öğretmiş, ‘’ Satışlarımızı nakit yapıyoruz ama üzerinde nakit olmayanı da boş göndermiyoruz’’ dedi.
16 saatte 15 kişiyi kurtardılar
Kahramanmaraş’ta, enkaz altındayken kurtarmak istedikleri ve kendilerine, “Acele etmeyin, bir şeyimiz yok” şeklinde cevap veren Güzel Sare'yi unutamıyor. Minik Sare’nin ekipleri motive eden sözünün ardından AFAD ekipleri, 16 saat içerisinde 15 kişiye enkazdan kurtardı.
Depremzedeler için tezgahın başına geçtiler
Devrekani ilçesinde ev hanımları ve öğrenciler, depremzedeler için tezgahın başına geçti. Ev hanımları ve öğrenciler, bir araya geldikleri küçük bir dükkanda deprem bölgesine gönderilmek üzere sabahın erken saatlerinde gece geç saatlere kadar soba üretiyor.