"Kastamonu'da çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz ";

"Kastamonu'da çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz "

Okullarda yeni eğitim-öğretim yılı başladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim haftası kutlama programı kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi....

Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtında düzenlenen çelenk sunma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.


"YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜM KASTAMONU AİLESİNE AYNI ZAMANDA TÜM  ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Yeni eğitim-öğretim yılı tüm Kastamonu ailesine aynı zamanda tüm  ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: "Eğitimin başlaması bizim için ayrı bir mutluluk ayrı bir sevinç kaynağı. Öğrencilerimizle buluştuk, bunun mimarı öğretmenlerimizle buluştuk, yine aynı şekilde velilerimizle buluştuk. Bu mutluluğun tarifi imkansız. Tabii biz öğrencilerimizin geleceğini önemli kulvarlarda yürümesi için hem akademik hem sosyal, sportif, kültürel, anlamda tüm dünya ile rekabet edebilen öğrenciler olması adına tüm öğretilerimizle beraber tüm eğitim kadromuzla beraber elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Tabii öğrencilerimizin eleştirebilen, sorgulayabilen, düşünen, okuduğunu eyleme geçiren ve bunun da takibini yapabilen nitelikte olmasını oldukça önemsiyoruz. Ve bu başarılar tek başına elde edilmez. Bir aile ruhu ile bir ekip ruhuyla elde edilir. Bu ekip ruhun içerisinde istişare kültüründe daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Biz bundan sonraki süreçte tüm öğretmenlerimizle tüm çalışanlarımızla bir istişare ve bir ekip ruhu içerisinde Kastamonu'da çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.


"TÜRKİYE'YE DE İNŞALLAH ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMALAR OLACAKTIR"

Gümüş, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Bu başarılarımızla tüm Türkiye'ye de inşallah örnek olacak çalışmalar olacaktır. Tabii bu öğrencilerimizin dünyayı anlayıp anlamlandırması, gelecek yüzyılı anlayıp anlamlandırması gerekiyor. Bunun için dünyada gelişen, tüm olup biten işleri, teknolojik gelişmeleri takip edebilmesi gerekiyor. Ne kadar çok teknolojik gelişmeleri ve değişen unsurları, değişen dönüşen dünyayı takip edebilirse o kadar donanımlı yetişecektir. Bizim de öğrencilerimize gelecek yüzyılda ne olacağı, hangi meslekte olacağı, değişim ve dönüşümcülüğe dair bilgilendirerek ve yine onları ülkemizin rol modelleriyle bir araya getirerek geleceğe daha güvenli hazırlayacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile tabii ki tüm sivil toplum kuruluşları kamu kurum ve kuruluşlarının üniversitemizle işbirliği içerisinde daha nitelikli bir eğitim öğretim ortamında öğrencilere sunacağız. Tabii ki bizim burada güzel faaliyetlerimizi gösteren en önemli kuruluşumuz basın kuruluşlarımız. Onların da bizlere verdikleri anlamlı destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. Tekrardan yeni eğitim-öğretim yılının Kastamonu'muza, tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum