Deniz Seki’den acı haber! Hayatını kaybetti;

Deniz Seki’den acı haber! Hayatını kaybetti

......

Şarkılarıyla herkesin dilinde olan ve hapishane geçmişi ile bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Deniz Seki, aldığı haberle yıkıldı. Bu acının tarifi yok! Yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Deniz Seki'nin annesi Güler Seki'den üzen haber geldi. Ünlü sanatçı annesini kaybetti!

Bir dönem hapishane olayları ile tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü şarkıcı Deniz Seki aldığı haberle yıkıldı. Bu acının ne tarifi ve de ilacı var! Yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Güler Seki'den üzücü haber geldi. Deniz Seki'nin annesi Güler Seki hayatını kaybetti. Sanat camiası bu haberle yıkıldı.

DENİZ SEKİ ALDIĞI HABERLER YIKILDI! BU ACININ TARİFİ YOK

Güçlü sesiyle herkesi dikkatini çeken ve şarkılarıyla yoğun ilgi gören Deniz Seki annesinin ölüm haberiyle hayatının şokunu yaşadı. Adeta dünyası başına yıkıldı. Yıllardır beynindeki rahatsızlık sebebi ile tedavi gören Güler Seki bu sabah hayata gözlerini kapadı.

Beynindeki sorundan dolayı yıllardır tedavi gören ve 4 defa hastaneye kaldırılan Güler Seki bu sabah hayata gözlerini kapadı. Ünlü şarkıcı, daha önce katıldığı bir programda ise annesinin kansere yakalandığını ve altı yıldır yatalak olduğunu söylemişti.

GÜLER SEKİ KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin annesi olan Güler Seki, hayatını kaybetti. Beyin kanseri olduğu bilinen Güler Seki, daha önce beynindeki rahatsızlık nedeniyle 4 kez ameliyat olmuş, 2019 yılında da yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Annesinin vefatını sosyal medya hesabından duyuran Deniz Seki, ''Annemizi, meleğimizi, Güler’imizi maalesef kaybettik. Başımız sağolsun'' dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum