Arama
Arama Sonuçları
Anadolu Hastanesi, Özel İdare KHS'nin sağlık sponsoru oldu
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonu için Özel İdare KHS’nin sağlık sponsoru oldu.
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır…
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır.
Altın Kızlar’ın sağlık sponsoru Özel Anadolu Hastanesi oldu
Kastamonu Belediyespor’un sağlık sponsoru Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi oldu.
Süper Lig ve 1. Lig’in adı değişti
Trendyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan iş birliğiyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yeni isim sponsoru oldu.
Yeni TFF Yönetimi görev dağılımını yaptı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu görev dağılımının yapıldığını açıkladı.
Kadın futbolunun yeni sponsoru Sürat Kargo
Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu.
Enflasyon: ENAG nasıl çalışıyor, sonuçları TÜİK'ten neden farklı?
Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) her ay, kendi hesapladığı enflasyon oranıyla kamuoyunun karşısına çıkıyor. Peki, ENAG nedir? Grup nasıl bir yöntem izliyor ve sonuçları TÜİK'ten neden farklı? BBC Türkçe'den Mahmut Hamsici araştırdı.
Cengiz Aygün'den Karabük İdman Yurdu'na büyük destek
Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydim, Cengiz Aygün ile Antalya’da bir araya gelerek önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.
Yabancı Oturma İzni Başvurularında Nelere Dikkat Edilmeli?
Türkiye'de yabancı oturma izni, yabancı uyruklu bireylerin Türkiye'de yasal olarak ikamet etmelerine ve belirli haklardan yararlanmalarına izin veren resmi bir izindir.
Yardım maçının geliri belli oldu
Beşiktaş’ın, deprem bölgelerinde yapacağı okullar için düzenlenen dostluk maçından dev gelir elde edildi.
“Zamana karşı yarışıyoruz”
İl Koordinasyon Kurulu 3’üncü Dönem 4’üncü Toplantısı dün Vali Avni Çakır başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurum Müdürleri Kastamonu ilinde yapılan projeler ve çalışamlar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Vali Avni Çakı rburada yaptığı konuşmasında; “Sonuç odaklı çalışmaya gayret ediyoruz. Zaten böyle çalışmazsak, teferruatta, mevzuatta boğuluruz. O yüzden hem zamana karşı yarışıyoruz, hem de işlerimizi en uygun kalitede, en uygun maliyette yapma gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda karşılıklı işbirliğimiz çok önemli” ifadelerine yer verdi.
Sporun en’leri ödüllendirildi
3-9 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nda En’ler Ödül Gecesi düzenlendi.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı
Amatör Spor Haftası açılış töreni ile çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
THY’den dev sponsorluk
Final müsabakası İstanbul'da gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi hakkında Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir haber daha geldi. Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu. THY bu sayede Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olma unvanını elde eden ilk havayolu şirketi olarak kayıtlara geçti. Şampiyonlar Ligi dünya genelinde 678 milyon izleyiciye ulaşıyor.
Kastamonu Gücü’nün sağlık sponsoru yine Anadolu Hastanesi
Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’ne yükselen Kastamonu Gücü Spor Kulübü, Anadolu Hastanesi’yle sağlık sponsorluğu anlaşmasını yeniledi.
“Pompeiopolis, bir sponsorluk anlaşmasını hak ediyor”
Taşköprü İlçesinde bulunan ve MÖ. 64 yılında Romalılar tarafından Paphlagonia (Paflagonya) Eyalet Merkezi olarak kurulan Pompeipolis Antik Kenti’nde kazı çalışmaları devam ediyor. Bakanlığın ayırdığı bütçenin yetersiz kalması nedeniyle kazı çalışmalarının devam etmekte zorlandığını ve bu noktada sponsora ihtiyaç olduğunu vurgulayan Pompeiopolis Antik Kenti Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arkeolog Barış Sağıroğlu; “Zamanında, Paphlagonia Bölgesi’ne başkentlik etmiş bir Roma Kenti olan Pompeiopolis Antik Kenti, buranın değerini anlayacak bir firma ya da kurum tarafından yapılacak bir sponsorluk anlaşmasını hakkediyor” dedi.
5.500 TL’ye varan promosyon imkanı
Türk Ekonomi Bankası Kastamonu Şube Müdürü Mustafa Ertürk , TEB’in emekli promosyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Ertürk , konuyla ilgili açıklamasında; “Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 5.500 TL’ye varan promosyon sunuyor” dedi.
Minik raketlere, dev sponsor
Önümüzdeki sezon Masa Tenisi Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’nün ana sponsoru Eti Bakır A.Ş. oldu.
Yılmaz: 'Açın derdi bizi dertlendirmelidir''
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Kongresi Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana ilk kez çift listeyle seçime giden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde demokrasi havası hissedildi.
17 Üniversite, BATIKAF için bir araya geldi
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (BATIKAF) organizasyon çalışmaları kapsamında, 17 paydaş üniversite ve illerin eşgüdümünde, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen BATIKAF Hazırlık Çalıştayı’na katıldı.
İHH, yetimlerin yüzünü güldürdü
Kastamonu İHH İnsani yardım Derneği bünyesinde bulunan Yetimve Arama Kurtarma Biriminin düzenlediği ‘’Kış Şenliği’’ sloganı ile Kastamonu da bulunan yerli ve yabancı yetim çocuklar, Ilgaz Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nde gönüllerince eğlendi.
Anadolu Hastanesi, sağlık sponsoru oldu
Kastamonu’yu bu yılTFF 3. Lig’de temsil edecek olan Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımı’nın sağlık sponsoru Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi oldu.
'Salonu doldurun, o işte bizde!'
A Milli Hentbol Takımı'nın yarın Belçika'yı ağırlayacağı karşılaşma öncesinde Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, A Milli Takım Antrenörü Okan Halay ve oyuncular Taner Günay ile Ozan Erdoğan, basın açıklaması gerçekleştirdi.
Antik yol, 1.700 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Pompeiopolis Antik Kenti’nde yapılan kazı çalışmalarında bin 700 yıl sonra keşfedilen antik yolun turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı.
100 yılı bulur
Kastamonu’nun ve bölgenin önemli antik kenti Pompeipolis Antik Kenti’nde ikinci etap kazı çalışmaları sona erdi. Antik Kentin yıllık kazı statüsüne kavuşmasıyla çalışmalar 2021 yılı boyunca devam etti. Gelen ödenek yetersizliği nedeniyle ara verilen kazı çalışmaları yeni gelen ödenekle birlikte Kasım ayında tekrardan başladı. Yılın son kazması ise 18 Aralık’ta vuruldu.
İstanbul KSK, HDI Sigorta ile anlaştı
Amatör liglerde mücadele eden İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşmasına imza attı
Futbola ve gençliğe adanmış bir hayat: Dr. İlker Dilek
İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Dr. İlker Dilek, kulübü ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.