5.500 TL’ye varan promosyon imkanı;

5.500 TL’ye varan promosyon imkanı

Türk Ekonomi Bankası Kastamonu Şube Müdürü Mustafa Ertürk , TEB’in emekli promosyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Ertürk , konuyla ilgili açıklamasında; “Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 5.500 TL’ye varan promosyon sunuyor” dedi....

“5 BİN 500 TL’YE VARAN NAKİT PROMOSYONUNDAN KİMLER YARARLANABİLECEK”


Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 5.500 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. TEB Kastamonu Şube Müdürü Mustafa Ertürk, emekli promosyonları hakkında yaptığı açıklamada; “TEB, emekli maaşını TEB’e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz, 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz şubeyi ziyaret etmelerine gerek kalmadan mobil ya da internet şubeden de başvurularını yapabiliyor. Şuanda 2 binin üzerinde emekliye maaş ödüyoruz. Maaşlarda çıta yükseldi. 2 bin 500’ün altında maaş kalmadı. En düşük maaş şuan 3 bin 500 lira. Herkese 5 bin 500 lirayı yatırıyoruz. 2 bin 500 liranın altında parçalı olarak maaş kalmış ise onlarda da 4 bin 750 lira yatırıyoruz” dedi.

KASTAMONU’YA BANKA OLARAK ÇOK BÜYÜK KATKILARIMIZ OLDU”

Ertürk konuşmasının devamında şunları dile getirdi; “Türk Ekonomi Bankası’ın (TEB) 550 adet şubesi mevcuttur. Türkiye Ekonomi Bankası yönetim kurulu Başkanı'nın  Kastamonulu olması sebebiyle, Kastamonu’ya  banka olarak çok büyük katkılarımız oldu. Müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki asıl sebep biz emeklilerimizin yanındayız ve onlara güzel hizmetler veriyoruz. Kastamonu'da Salı Pazarı, Olukbaşı, Barutçuoğlu AVM ve Kuzeykent'te şubelerimiz var. Müşterilerimiz Kastamonu’nun dört köşesinden de maaşlarını rahatlıkla alabiliyor. Ayrıca, Finansbank, Denizbank gibi bankaların ATM'lerinden de bizim ATM olmadığı yerden paraları çekebiliyorlar. Müşterilerimizden masraf adı altında hiçbir ücret almıyoruz. Tam tersine emeklilerimize tüketici kredilerinde özel faizler sunuyoruz” dedi.

TEB TURBO PRATİK’LE DAHA HIZLI İŞLEM

TEB’in müşterilerinin beklentileri doğrultusunda, bankacılık işlemlerinin hızlı, kolay ve pratik yapılması hedefiyle hayata geçirdiği, kendi bünyelerindeki Bilgi İşlem ve Operasyon Departmanları ile Ar-Ge'deki mühendis kadrosu tarafından geliştirilen TEB Turbo Pratik’in, şubelerde hizmetinde olduğunu belirten Şube Müdürü; “Şubemizde emeklerimiz için özel servislerimiz mevcut. Kastamonu’da 2 adet  TEB Turbo Pratik var. Turbonun içinde canlı çalışanlarımız İstanbul'dan bağlanıyorlar. Emeklerimizi Şubemizde daha iyi karşılıyoruz. Onlara daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Şu ana kadar maaş ödemesi yaptığımız emeklilerimiz bizden çok memnunlar. Memnun oldukları için de hep birbirlerine söyleyerekten bizler emekli kazanımı yapıyoruz” dedi.

“EMEKLİLERİMİZİN YÜZDE 50’SİNE TALİBİZ"

TEB olarak, Kastamonu’da 2 bin üzerinde emekli maaş ödediklerini dile getiren Kastamonu Şube Müdürü; “2 bin olan bu sayının 5 bine çıkacağını düşünüyorum. Kastamonu'da da emekli derneklerinde 12 bin kayıtlı emekli var. 8 bini emekli derneğinde, diğer derneklerde mevcut emekliler var. Toplama bakılırsa edindiğim bilgilere göre köyler dahil 12 bin emeklinin olduğunu düşünüyorum. TEB olaraktan da bu emeklilerimizin yüzde 50’sine talibiz” diye konuştu.

“HER PROJEDE VARIZ”

Türkiye Ekonomi Bankası’nın projelerinde bahseden Ertürk ; “İhsangazi ilçesinde, Süt Toplama Birliği Kooperatifine bir adet biçerdöver makine alımında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından hibe edilmişti. Hibe dışında kalan kısımı da biz tamamladık. Biz bütün iş çevresinin yanındayız. Kastamonu’da iş yapan, ihracat  yapan sektörlere diğer bankalarda olduğu gibi biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Türk Ekonomi Bankası'nın Kastamonu'da başka bir özelliği var. Bu özellik futbol takımının ikinci lige çıkmasında çok büyük emeklerimiz ve katkılarımız oldu. Hentbol takımımıza uzun süre sponsor olduk. Seydiler ilçesinde bir okul ücretini ödedik. Üniversite desteklerimiz var. Türk Dünyası Günleri, İstiklal Yolu gibi projelere bankamızın sponsorluklar var. Kastamonu'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne kayıtlı  sporcu lisansı olan 14 yaş altı bin 512 genç, çocuk yuvaları da dahil bir setle buluşturduk. Sporcuların ihtiyacı olan her şeyi karşıladık. Bu tür desteklere devam ediyoruz ve her türlü proje de varız” şeklinde konuştu.

“TEB BAŞKANI HASAN ÇOLAKOĞLU SEL FELAKETİNDE MADDİ MANEVİ DESTEK VERDİ”

Bozkurt’ta 11 Ağutos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketinde Türkiye Ekonomi Bankası'nın (TEB) yönetim kurulu başkanı Hasan Çolakoğlu’nun desteklerini dile getiren Şube Müdürü; “Bozkurtta yaşanan sel felaketinde TEB Başkanı Hasan Çolakoğlu, kendi fabrikasından AFAD’a maddi-manevi desteklerini gerçekleştirdi” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum