Anadolu Hastanesi, sağlık sponsoru oldu;

Anadolu Hastanesi, sağlık sponsoru oldu

Kastamonu’yu bu yılTFF 3. Lig’de temsil edecek olan Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımı’nın sağlık sponsoru Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi oldu....

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde Kulüp Başkanı Metin Şahbazoğlu, takım altyapı sorumlusu Emin Eğri, Futbol Şube Sorumlusu Uğur Berber ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinlerve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç bir araya geldi.Kulüp Başkanı Metin Şahbazoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

ŞAHBAZOĞLU; “KASTAMONULULARDAN TAKIMIMIZA DESTEK BEKLİYORUZ”

Takım ve lig hakkında bilgi veren Şahbazoğlu, “Ligimiz Şubat ayında başlayacak. A takımımız TFF 3. Ligi’nde, Yıldız Takımımız ise Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek. Takımımızı özel müteşebbisler olarak bir araya gelerek kurduk. Kastamonululardan takımımıza destek bekliyoruz. Takımımıza sağlık sponsoru olarak destek veren Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Dinler ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Dr. İsmail Kırgeç’eçok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DİNLER; “SPOR KULÜPLERİMİZE YARDIMCI OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ise, “Kastamonuspor başta olmak üzereilimizde mücadele eden birçok spor kulübünün sağlık sponsoruyuz. Kastamonu’da ki profesyonel ve amatör spor kulüplerimize yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl ilimizi 3. Lig’de temsil edecek olan Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımımıza da başarılar diliyorum” dedi. 










Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum