Minik raketlere, dev sponsor;

Minik raketlere, dev sponsor

Önümüzdeki sezon Masa Tenisi Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’nün ana sponsoru Eti Bakır A.Ş. oldu....

Şadıbey Çiftliği’nde gerçekleştirilen lansman toplantısına Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen, Eti Bakır İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Nermin Şenol, sporcular ve aileleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Nermin Şenol, “Ben değil, biz. Bir değil, birlik. İlkelerimiz doğrultusunda biz büyük bir aileyiz. Kastamonu Masa Tenisi ailesi olarak şimdi burada, mutluluğu ve heyecanı hep birlikte yaşıyoruz. Bu sponsorluk anlaşmasının kulübümüze, ilimize ve masa tenisi camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KELOĞLU:  ''EN ÖNEMLİ ETKEN, VELİLERİMİZİN SPORA BAKIŞ AÇIŞI''

Kastamonu’da masa tenisi branşında güzel bir alt yapının oluşturulduğunu söyleyen Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, “Bu güzel alt yapı sayesinde de dereceler ve şampiyonluklar elde eden bir takıma sahibiz. Yapılan tüm çalışmalarda, çocuklarımızın gelecekte kendilerine hedef koyabilecekleri bir alan oluşmuş durumda.  Bu başarının elde edilmesinde en önemli etken velilerimizin spora bakış açısıdır. Masa tenisi ailesinde bunu çok güzel bir şekilde gördük. Velilerin katkısı ve fedakarlıkları asla unutulamaz. Velinin desteği olmadan hiçbir şekilde başarı  elde edilmesi mümkün değildir.  İl müdürlüklerinin verebileceği bütçeyle elde edilebilecek başarı bir yere kadardır. Ancak ana sponsorlar sayesinde başarıların daha da büyüyebileceği kanaatindeyim. Bu noktada Masa Tenisi Kulübümüze sahip çıkan Cengiz Holding Küre Eti Bakır İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş’a çok teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki Masa Tenisi Kastamonu ismini daha çok Türkiye’de hatta yurt dışında duyuracaktır” diye konuştu.

ARKADAŞ:  ''BAŞARILARIN DÜNYA'YA DUYURULMASINDA ÖNEMLİ BİR ADIM...''

Eti Bakır A.Ş. Küre İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş: “Kastamonu Masa Tenisi Kulübü de bizimle bazı noktalarda benzerlikler taşımaktadır. Zira onlar da içimizdeki cevheri çıkarıp onları disiplinli bir şekilde çalıştırarak başarılı bir sporcu haline getiriyor ve ilimizi, ülkemizi başarıyla temsil eden bir kulüp yapısına bürünüyor. Bu yönüyle kendilerini tebrik ediyorum.  Masa tenisi hem kasları ve eklemleri güçlendiren, hem fiziksel hem zihinsel sağlığa fayda sağlayan bir spor. Konsantrasyonu artırırken, hızlı karar verme becerilerini de geliştiriyor. Bir diğer önemli özelliği de her yaşa uygun. Dede ile torunun da bir arada oynadığı bir spor. Her yaşta yapılabiliyor. Ben de halen aktif bir şekilde bu sporla ilgileniyorum.  Kastamonu’yu masa tenisi branşında son yıllarda en iyi şekilde temsil eden ve alt yapıdan başlamak üzere, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarında sayısız başarılar kazanan Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü başarısını bu sezondan itibaren Süper Lig’de de sürdürecek. Biz de bu önemli dönemlerinde onların yanlarında olacağız.  Sponsorluk anlaşmamızın Kastamonu’da masa tenisi sporcusu gençlerimizin yetişmesi, başarılarının ülkemizde ve dünyada duyulması adına önemli bir adım olduğuna inanıyorum. Onların da başarılı olmak için çok çalışacaklarına inancım tam'' dedi.

ÇİMEN: ''İNŞALLAH; GENÇLERE, DAHA İYİ İMKANLAR SUNARIZ''

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ise burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Masa tenisi herkesin oynayabileceği ve çok kolay yaygınlaşabilecek bir spor dalı. Ben sporcularımızın yanı sıra ailelerimizi de masa tenisi oynamaya davet ediyorum. Bu çocuklarımıza destek olmak hepimizin amacı. Türkiye’de almış oldukları derecelere bakarak yurt dışında ülke temsilciliğine gönderiyoruz. Eğitimleri ve malzeme sağlanması için uğraşıyoruz. Ama şuanda Cengiz Holding’in yapmış olduklarıyla bizle paydaşlık ortamı sağlanmış oldular. İnşallah bu destekler daha ileriye taşınır ve geleceğimiz olan bu gençlere daha iyi imkanlar sunarız. Bu çocuklarımızın Avrupa’da çok başarılı olacağına ve Türkiye’yi çok iyi temsil edeceğine inanıyorum. Yeter ki destek esirgenmesin. Kastamonu’nun diğer illerine göre daha ileride olduğunu düşünüyorum. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerde olmayan böylesine geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladılar. Bizde federasyon olarak bu çocuklarımızın arkasında olacağı.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum