Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’da eller semaya deprem şehitleri için kalktı
Kastamonu’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu.
İYİ Parti Kastamonu adayını açıklıyor! İl Başkanı duyuru...
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, adaylarını açıklayacağı zamanı duyurdu.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
Emin Taş, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun tanınan simalarından eski nakliyecilerden Emin Taş, hayatını kaybetti.
Vidinlioğlu, basının gününü kutladı
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kastamonu’daki gazetecilerle yemek programında bir araya geldi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu Üniversitesi Şeb-i Arus Konseri'ne ev sahipliği yaptı
Kastamonu Üniversitesi, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yılına Özel "Şeb-i Arus Konseri"ne ev sahipliği yaptı.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Nasrullah Meydanı'nda endişeli anlar
Nasrullah Meydanı’nda bir kadının aniden yere yığılması sonrasında çevredeki vatandaşlar panik yaşarken; 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle; kadına ilk müdahale yapıldı.
Kastamonu’nun yapamadığını ODTÜ’lüler yaptı!
Mehmet Akif Ersoy’un Kurtuluş Mücadelesinde Anadolu’daki teşkilatlanmaya katkı sağlamak amacıyla Nasrullah Camii’nde verdiği hutbenin ardından 103 yıl geçti.
Talep çok net!
Kastamonu’nun Nasrullah Meydanı çevresinde bulunan esnaflar, Nasrullah Meydanı çevresinin trafiğe kapatılmasını istiyor.
Nasrullah'ta ‘milli sporumuz’
Tarihi Nasrullah Meydanı’nda yağışlar sonrasında oluşan su basma sorunu için yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar sürerken güneşli havada Kastamonu halkı, toplum arasında ‘milli sporumuz’ olarak adlandırılan iş makinesi izleme zevkine de vardı.
Tarihe ‘nefes’ aldırır!
Geçtiğimiz gün Kastamonu İl Halk Kütüphanesi'nin açılışı için Kastamonu'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi. Basına kapalı olan toplantıda Vakıflar Bölge Müdürlüğü binası ve devamındaki binaların yıkımı gündeme getirildi.
"Kastamonu'nun desteğine layık olmaya çalışıyoruz"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Tosya Adalet Sarayı'nın açılışını yapmak üzere Kastamonu'ya geldi. Tosya'da gerçekleştirilen açılış sonrasında Kastamonu Valiliği'ni ziyarete den Bakan Tunç burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tunç açıklamasında; "Cumhurbaşkanımız Kastamonu'ya Çok önem veriyor. Son seçimlerde Kastamonu'muz çok yüksek oranda Cumhurbaşkanımıza destek verdi. İnşallah o desteğe layık olabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Nasrullah'ta Nebati sürprizi...
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel esnaf ziyareti kapsamında önceki dönem Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati ile karşılaştı. Başkan Güzel açıklamasında; "Nurettin Bey'le güzel bir tevafuk oldu" dedi.
Molla Hasan Baş Cami'nin açılışını İl Müftüsü Derin yaptı
Araç ilçesinde Molla Hasan Baş Cami'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İl Müftüsü Bekir Derin katılım sağladı.
Kastamonu Ahileri ile coşkulu kutlama
Kastamonu'da 15. Ahilik Haftası yoğun bir katılım ile coşkuyla kutlandı
Vidinlioğlu: "Biz hikâyemizi karanlık tabutluklarda yazdık"
12 Eylül 1980 askerî darbesinin 43. yıl dönümünde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenlendi.
"Unutmak, tükenmektir! Unutmayacağız!"
12 Eylül Şehitleri için Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Kadı Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Düzenlenen programa Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit ve davetliler katılım sağaldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit açıklamasında; "Neferi olmaktan gurur duyduğumuz Ülkü Ocakları'nın başı dik Anadolu çocukları olarak unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız"!" dedi.
Nasrullah’ta vatandaşa uyuşturucu bilgilendirmesi
Nasrullah Meydanı’nda 300 vatandaş, uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirildi.