Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı;

Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı

Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı…....

Kastamonu Üniversitesi'nde eğitim gördüğü ve Kastamonu halkının ona karşı tutumunu her fırsatta dile getiren Haluk Levent; dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İsrail'in Filistin'e yönelik canice saldırılarının gündemde olduğu bugünlerde; Nasrullah Meydanı'nda 1988 yılında gerçekleştirdiği eylemi bir kez daha hatırlattı.

Haluk Levent’in paylaşımı şu şekilde:

‘’1988 yılı. Karadeniz Orman Mühendisliği iptal. ODTÜ Fizik zaten iptal. Ankara Üni. Kastamonu Bilgisayar öğrencisiyim. Okulda mimli bir anarşistim. O dönemin okul müdürü ve kurucusu şu anda Yeniden Refah Partisi genel başkan yardımcısı Prof Dr. Doğan Aydal’dı.

Az çekmedi benim yaramazlıklarımdan. Hakkımı helal eder inşallah. Televizyonda Vail Cude isimli Filistinli gencin İsrail askerlerine taş attığı için askerler tarafından yakalanıp kolunun taşla kırıldığını izledim. 2 öğrenci arkadaşımı örgütledim. Pankart yaptık. Pankartta “İsrail döktüğün kanda boğulacaksın” yazıyordu.

O gece Kastamonu Nasrullah meydanında pankartı gizlice astık. Ertesi gün Temel Algoritma dersinde kapı çaldı. Sivil polisler aldı merkeze götürdü, sorguladı. Bana pankartı sordular. Annemi babamı düşündüm. 3. Üniversiteden de atılmam hoş olmayacaktı. Pankartı benim astığımı inkar ettim. Serbest kaldım. Evet o pankartı asan bendim.’’

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum