Kastamonu’da eller semaya deprem şehitleri için kalktı;

Kastamonu’da eller semaya deprem şehitleri için kalktı

Kastamonu’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu....

Kastamonu Valiliği ile Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kastamonu İl Müftülüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük depremde hayatlarını kaybedenler için depremin birinci yıldönümü dolayasıyla Mevlid-i şerif okutuldu.

Tarihi Nasrullah Kadı Camisi'ndeki programa, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Uğur Minder, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için il genelinde okunan hatimlerin duasını yaptı.

Mevlit programının ardından Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince lokum, Kastamonu Belediyesi ekiplerince de depremde hayatlarını kaybedenlerin ruhuna ithafen kandil simidi vatandaşlara dağıtıldı.

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum