Arama
Arama Sonuçları
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Zulüm kavşağında feci kaza!
Sürekli kazaların yaşandığı Olukbaşı Mevkii’nde bulunan kavşakta, motosiklet kazası meydana geldi.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak.
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Kastamonu’da kaç adet sinema salonu var?
Kastamonu'da kaç tane sinema salonu var? Kastamonu'da hangi sinema salonları var? işte cevapları
Karasalihoğlu'nun 'İmza Günü' devam ediyor...
Dr. Murat Karasalihoğlu, yazmış olduğu 'Paphlagon'dan Candar'a' ve 'Gazi Muttalip Ayber' isimli kitaplarını okurları için imzalıyor. Karasalihoğlu, Kastamonu'daki tüm kitapseverleri Kastamall AVM'deki imza gününe davet etti.
Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
Aygün: ‘Stat sözünün takipçisi olacağız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önceki bakanlık döneminde Kastamonu’da verdiği stat sözünün takipçisi olacaklarını söyledi. Şampiyonluk hedefiyle sezona girdiklerini ve 1’nci lige çıkmaları durumunda stadın bir lüks değil mecburiyet olacağını kydeden Aygün, şehrin kulübe katkısı hakkında da açıklamalarda bulundu.
80 şaheser Kastamall AVM'de
Kastamonu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Kastamall AVM'de yıl sonu sergisi düzenlendi.
Belediye ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek
Kastamonu Belediyesi tarafından 9-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Geleneksel Türk Dünyası Günleri etkinliklerini izlemek isteyen vatandaşlar için 3 gün boyunca Kuzeykent, Tosya Yolu, Olukbaşı ve Örencik TOKİ bölgelerinden ücretsiz halk otobüsü seferleri düzenlenecek.
Kastamonu Kastamall AVM nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu Kastamall AVM nerede? nasıl gidilir? soruların cevapları haberimizde
Çocuklara trafik eğitimi
Kastamonu'da Trafik Güvenliği Haftası'nda polis ekipleri tarafından alışveriş merkezini ziyaret eden çocuklara trafik eğitimi verildi.
AVM’de Muhteşem Dans Gösterisi
Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 29 Nisan Dünya Dans Günü Etkinlikleri kapsamında Kastamall AVM’de etkileyici dans gösterileri ile izleyicileri büyüledi
Kastamall AVM'den kadınlara karanfilli jest
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kastamall AVM'ye gelen kadınlara kapıda karanfil verildi. Kastamall AVM'ye gelen kadın müşteriler, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Parçal: Kastamonu'da yapı denetimi iyi uygulanıyor
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı olağan toplantılarına başladı. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı olağan toplantılarının ilk oturumunda 6 gündem maddesi görüşüldü.
Belediye Başkanı’ndan karne sürprizi
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yarıyıl tatilinde çocuklara ilk sürprizini açıkladı.
Taksici zor durumda!
Akaryakıta üst üste gelen zamlar, vatandaşlar kadar taksici esnafını da zorluyor. Olukbaşı Stad Taksi Durağı’nda taksicilik yapan esnaf Satı Dağlıoğlu, sektörün içerisinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Tek dertlerinin yakıt olmadığını belirten Dağlıoğlu; “Bu araçların lastik bakımı, yağ değişimi var. Sürekli hareket halinde olduğumuz için araçlarımız yıpranıyor ve yedek parça ihtiyacı oluyor. Yedek parça ve araç bakım fiyatları da yükseldi. Şuanda çok şükür çarkı döndürebiliyoruz ama ileriki dönemlerde daha fazla zam gelirse durumuz ne olur hiç bilemiyorum. Keşke zamlar gelmese, biz de taksimetreye zam yapmak zorunda kalmasak” dedi.
Neyno yazarları KastaMall’de
KastaMall AVM’de 26-27 Kasım Günleri Neyno Kültür Yayınevi’nden okuyucuyla buluşan “Renk”, “Günahkar”, “Hep iyiler mi terk edilir?”, “Akışına bırak” bırak isimli kitapların tanıtımı yapılacak.
Organ Bağışı bilgilendirme standı açıldı
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Organ Bağışı Haftası dolayısıyla ‘Her bağış yeni bir hayattır, organ bağışı hayat kurtarır. Gelin siz de hayat kurtarın’ sloganıyla, Kastamonu’da etkinlikleri düzenleniyor. Yapılan etkinlikler çerçevesinde Kastamall AVM’de Organ Bağışı Standı açıldı. Sağlık görevlileri, organ bağışına dikkati çekmek amacıyla açtıkları stantta, organ bağışına yönelik vatandaşlara bilgilendirme yaparak, bağış yapmak isteyenler için form doldurmalarına yardımcı oldu.
Kastamall’de farkındalık standı
“Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı” ve “1-7 Ekim Emzirme Haftası” etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından Kastamall Alışveriş Merkezi’nde Farkındalık Standı açıldı.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı
Amatör Spor Haftası açılış töreni ile çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Amatör Spor Haftası Etkinlikleri programı belli oldu
Bu yıl 3 - 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri programı netlik kazandı.