Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!;

Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak....

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda bu yıl löseminin tedavi edilebilen ve önlenebilen bir hastalık olduğuna ve lösemili çocukların mücadelelerine dikkat çekmek amacıyla turuncu temasını ön plana çıkaracak. Bu kapsamda 1 Kasım’dan itibaren ülkede pek çok kurum ve kuruluş geceleri turuncu aydınlatma kullanacak.

LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz,2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu'da etkinlikler düzenleneceğini söyledi. İl Temsilcisi Yılmaz, makam ziyaretleri akabinde, okulları ziyaret ederek, bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirileceğini açıkladı. 4-5 Kasım tarihinde de LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM'de stant açılacağını belirten İl Temsilcisi Şevket tüm Kastamonu'yu stantlarına beklediklerini söyledi.

Öte yandan Kastamonu'da kanserle mücadele eden toplamda 300 kişi olduğunu belirten İl Temsilcisi Yılmaz, söz konusu lösemi hastalarının sadece LÖSEV'e kayıtlı olanlar olduğunu belirterek, kayıtlı olmayan daha pek çok hastanın da bulunduğuna dikkat çekti. Kanser konusunda duyarlılığın ve farkındalığın artması gerektiğine işaret eden LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum