Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi";

Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."...

Olukbaşı mevkiinde bulunan Kastamall AVM'nin hizmete girmesiyle birlikte oluşan trafik sıkıntısı neticesinde,  bölgede bulunan kavşak zulüm kavşağı olarak adlandırılmaya başlandı. Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan kavşakta sık sık meydana gelen kazalar sonucu vatandaş isyan etti.

Zulüm kavşağı ile ilgili açıklamada bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu: "

Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi. Büyük bir alışveriş merkezinin orada olması, hem Ankara yolu hem İstanbul yolunun geçiş güzergahında olması, hem de orada yerleşim alanın olmasından dolayı olası bir trafik sıkışmasının olacağını zaten bekliyorduk, bu öngörülemez bir şey değildi. Bir çalışma elbette planlıyoruz. Oraya artık ya bir geçit planlanacak, ya bir yol genişletmeye çalışması yapılacak. İlgili kurumlarla istişarelerimiz devam ediyor.  Orayla ilgili bir çözün gayreti içerisindeyiz." dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum