Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…;

Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…

Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi...

Urgancı Yapı’dan emekli Ahmet Urgancı ve eşi Cemile Urgancı’nın kızları, Kadıköy KEY Koleji’nde İngilizce Öğretmeni olarak görevli Duygu Urgancı ile Gebze’de İşyeri sahibi Zafer Manav ve eşi Hyundai firmasında aşçı Ayten Manav’ın oğulları, Payten firmasında Yazılım Mühendisi Mehmet Manav, Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir ortamda düzenlenen törenle evlendiler.


Kemanda Murat Dağcıoğlu, klavyede Hasan Varsakoğlu, davulda Yasin Kavukluoğlu’nun yer aldığı, sanatçı Sedat Tüysüzoğlu’nun eşsiz canlı müziği ve Tüysüzoğlu ile Gonca Urgancı Gül’ün başarılı organizasyonunda, Balkan Bandosu ve Ritm Organizasyonu kına ve diğer gösterileri eşliğinde, Anı Fotoğrafçılık’tan Görkem Kapusızoğlu’nun güzel çekimleri, Mevlüt Ateş’in dron çekimleri, palyaço gösterileri, doğal ürünlerin ikramı ile yapılan düğün törenine Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin, Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün oğlu işadamı Ali Aygün, Kunduracılar Odası Başkanı Mehmet Kalyoncuoğlu, Özel Anadolu Hastanesi Kastamonu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Dursun Baştuğ, yine işadamları Metin Ünal, Nihat Altın, Cihan Şanlı, Ender Karahasanoğlu, Çağrı Elektrik İlhan Dalahmetoğlu ve Mehmet Kuru, Yıldız Otomotiv Murat Yıldız, Meşhur Mustafa Bayatoğlu, Özbaş, Samancı ve Gözüaçık Aileleri, Isıcam Dünyası Yılmaz Parmaksız, Evim Gayrimenkul Emin Emlak, Esnaf Kefalet Başkan Yardımcısı, Av. Oğuzhan Yazımcı, BaşmimarNufel ve Özlem Uzun, Oscar Mobilya Mustafa Çepni, Cemile Çakır, Tekşen Erfain Tekin Sarhaşoğlu, Özdemir Ağaoğlu, Umurlardan Yazganlar, Mehmet Pinyaloğlu, duayen Kastamonu’lu Av. Yavuz Ballık, Canlı Pastırma Hakan Karahasanoğlu, Dr Hakkı Kılıç, Kadıoğlu Konağı Sahibi Deniz Kadıoğlu, Nihal Sütcü, Salih Kuzuoğlu, Hakan, Oğuzhan ve Tahsin Şekeroğlu, Saray Lokantaları Sahibi Fehmi İbrahimoğlu, Ziya Tufan, Okumuş, Koğuş ve Yazgan Aileleri, Nadir Yurdaoğlu, Muzaffer Çelikoğlu, Yılmaz Koç ve Ailesi, Nihat Altın, Nihat Ataç, KastamallAvm ve Dedeman Otel temsilcileri Erson Demir, İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ailesi, Dr, Rafet Işık, Av. Tuncay Yılmaz, Bedirhan Sepetçioğlu, Mali Müşavirler Nahit, Melehat Tingiroğlu, Abdullah Hayaloğlu, Necmettin Kantar ve diğerleri, bazı siyasiler, avukatlar, esnaflar, STK başkan ve yöneticileri başta olmak üzere Urgancı ve Manav ailesinin dost ve yakınları ile Kastamonu ve il dışından gelen çok sayıda davetli katıldı. 

  

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren, eğlence ve coşkunun arttığı, Urgancı Köşkü’nün beyaz örtülerle gelin gibi süslendiği düğün törenine katılanlara çeşitli yöresel doğal ürünler ikram edilirken, bazı hediyeler de verildi. Ziyafet ve eğlencenin geç saatlere kadar devam ettiği Urgancı Köşkü’nün ve düğünün sahibi ve gelinin amcası Mehmet Urgancı, yengesi Fatma Urgancı misafirlerine büyük ilgi gösterdi, misafirlerine ve davetlilerine katılımlarından dolayı, emeği ve katkısı geçenlere de teşekkür ettiler.

Urgancı Yapı yöneticileri ve çalışanları tam kadro programa refakat ederek davetlilerle ayrı ayrı ilgilenilmesini sağladılar.

Duygu ve Mehmet çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Urgancı ve Manav ailelerini de kutlarız. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum