Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!';

Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi....

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"POLEMİKLERE AYIRACAK ZAMANIMIZ YOK"

“Biz insanımızın refahı, gençlerimizin geleceği, şehrimizin kalkınması için tam yol ileri çalışırken, yalan ve iftirayı sözüm ona siyaset diye sunanların suni gündem yaratma çabalarına dönüp dönüp cevap vererek milletimizin değerli zamanını heba edemeyiz. Çoluk çocuğu ailemizi siyasete malzeme yapmak çok çirkin, bunu doğru bulmuyorum. Ne yapalım şimdi ben de Sayın Erbilgin sizin eşiniz neden milletvekilinin yanında çalışıyor, diye sorayım mı? Ben bu üslubu doğru bulmuyorum... Nezaketli bir üslubu tercih ediyorum. 35 yıllık bir belediyeci olarak gerek devlet memuru gerek belediye başkanı olarak hep halkımızın içinde oldum,  göz göze yüz yüze baktık, biz siyaseten gelip siyaset bitince de gidenlerden olmadık. Polemiklere ayıracak zamanımız da boşa harcayacak enerjimiz de yok, bunu özellikle belirteyim."

"KİMSENİN HEMŞEHRİLERİMİZİN EKMEĞİYLE OYNAMASINA MÜSAADE ETMEM"

CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in iddialarına yanıt veren Başkan Adayı Babaş; 'Şimdi gelelim dün sizin programınızdaki iddialarına; Hikmet Erbilgin Bisiklet Yolu projemiz için 'Akşamcıların yeri oldu.' dedi.
Öncelikle bu orada ekmek kazanan esnafa büyük bir haksızlıktır. İnsanlar orada hafta sonu aileleriyle piknik yapıyor çocuklarıyla geziyorlar. Ben de torunumla oraya pek çok defa gittim. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Baştan beri ahlaklı siyaset diyoruz ve daima bunun arkasında duracağız. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi? Oğlum Metehan Babaş’ı belediyeye benim aldırmadığımı Turhan Başkan döneminde belediyeye girdiğini bütün Kastamonu öğrendi. Fakat Hikmet Erbilgin öğrenemedi. Bu işler algıyla değil verilerle istatistiklerle olur. Oğlumun belediyeye girdiği tarih ortadadır. Aksini ispat edebilecek varsa çıksın ortaya."

BABAŞ; "BİZİM GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PROJELER OLMASAYDI PROGRAMDA HİÇBİR ŞEY KONUŞULMADAMAZDI"

"Beden Eğitimi Öğretmeni olduğu için Spor Eğitmeni olarak 2011 yılı Şubat ayında girdiği belgelidir. Kastamonu, bizim için üzerine ahlaksızca siyaset yapacağınız bir yer değil… Dünkü programdan bir ders çıkarılacaksa o da şudur: 'Bizim gerçekleştirdiğimiz projeler olmasaydı programda hiçbir şey konuşulamazdı.’ Çünkü baştan sona bizim projelerimizi anlatarak adeta benim partilim gibi konuştuğu için Erbilgin’e teşekkür ediyorum. Evet, Bisiklet Yolu bizim projemizdi bugün insanların hayatın koşuşturmacasından uzaklaşıp aileleriyle vakit geçirebildikleri, nefes aldıkları bir alanları var. Evet, Kastamall bizim projemizdi.Yüzlerce insan istihdam ediyor ve oradan ekmek yiyor. Şehrimizin girişine farklı bir vizyon kattık. Kuzeykent nasıl başlı başına bir merkez olduysa Olukbaşı da öyle bir merkez. Kalkınmanın yolu şehirdeki merkezi alanların sayısını arttırmaktır. Tabi onların tek gündemi bizim yaptıklarımızı konuşmak. O sebeple Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü tekrar etmek istiyorum: Onlar Konuşur AK Parti Yapar."

"KASTAMONU, ÜZERİNE AHLAKSIZCA SİYASET YAPACAĞINIZ BİR YER DEĞİL"

"Kastamonu, bizim için üzerine ahlaksızca siyaset yapacağınız bir yer değil, vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için bize proje yapma fırsatı verilen önemli bir görevdir. Ben bütün sorulara az evvel cevap verdiğim gibi cevap verebilirim fakat biz ekibimizle beraber proje üretmeye geliyoruz. Enerjimizi onların polemiklerine harcayamayız."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum