KastaMall’de ‘kitap’ festivali var;

KastaMall’de ‘kitap’ festivali var

......

Neyno Kültür Yayınevi, KastaMall AVM’de 1’inci Sahaf Festivali ve Neyno Kültür Yazarları İmza Günü etkinliklerinde son 2 güne girildi.

KastaMall AVM’de bugün ve yarın devam edecek olan 1’inci Sahaf Festivali ve Neyno Kültür Yazarları İmza Günü etkinliklerinde yaklaşık 5 bin kitap okuyucularını bekliyor. Dünya Klasiklerinden çocuk kitaplarına kadar birçok kitabı barındıran 1’inci Sahaf Festivali 7’den 70’e her kesime hitap ediyor. Uygun fiyatlarla satışa sunulan kitapların yanı sıra 1’inci Sahaf Festivali kapsamında düzenlenen kampanyalarla okuyucuların çeşitli kitaplarla buluşması sağlanıyor. 


“KİTAPSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Neyno Kültür Yazarları İmza Günü kapsamında da birbirinden değerli yazarlar KastaMall AVM’de okuyucularıyla buluşuyor. Değerli okuyucularını festivale ve imza günü etkinliklerine beklediklerini söyleyen Neyno Kültür Yazarları; “Yeni eserlerimizle okuyucularımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Festivalimizin ve imza günü etkinliğimizin son 2 gününde eserlerimizi değerli okuyucularımız için imzalaya devam edeceğiz. 7’den 70’e her kesimden insanın okuyabileceği, okurken eğlenebileceği, öğrenebileceği eserlerimizi görmeniz, incelemeniz için sizleri saat 10.00-22.00 arasında kitapseverleri bekliyoruz” dediler. 

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum