Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!;

Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!

Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti....

Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.

Özellikle, sabah mesai saatleri öncesi ve akşam mesai saatleri sonrası, aşırı yoğunluk olmasına karşı sinyalizasyon olmaması durumu içinden çıkılmaz hale getiriyor.

Kastamonu’da vatandaşlara ecel terleri döktüren kavşakta, sorunu dile getirerek ‘biri mi ölmeli?’ diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

“YETKİLİLER DİKKATE ALMIYOR, YAYA GEÇİDİ İSTİYORUZ”

Açıksöz Gazetesi’ne konuşan Melis isimli vatandaş, “Kavşağı rahat kullanamıyoruz. Burada sürekli kaza oluyor. Biz bu kavşaktan geçerken çok zorlanıyoruz. Çok kez şikayet edilmesine rağmen, yetkililer dikkate almadı. Ne kadar şikayet etsek de sonuç alamıyoruz. Yaya geçidi istiyoruz.” dedi.

“MANTIK DIŞI BİR KAVŞAK”

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden emekli bir vatandaş ise, “bu söz konusu kavşağın yayalar için değil arabalar için yapıldığını yayalar buradan zor geçiyor. Burası resmen tehlike, yayalar buradan geçemez mantık dışı.” İfadesini kullandı.

“GEÇMEYE KORKUYORUZ”

Semanur isimli bir diğer vatandaş ise kavşağın tehlike olduğunu belirterek, “Burada sürekli kazalar oluyor. Biz buraya çok gelmememize rağmen, burası geçilemeyecek kadar tehlikeli. Geçmeye korktuğumuz kavşakta yaya geçidi bile yok. Otobüs durağı var ama nasıl karşıdan karşıya geçileceğini söyleyen yok.” Dedi.

Haber: Hamza Erdem Demirci / Ece Sinan

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum