Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Emekli imam, hayatını kaybetti
Kastamonu İhsangazi Müftülüğüne uzun süre hizmet eden emekli imam hayatını kaybetti.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Nasrullah'ta ‘milli sporumuz’
Tarihi Nasrullah Meydanı’nda yağışlar sonrasında oluşan su basma sorunu için yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar sürerken güneşli havada Kastamonu halkı, toplum arasında ‘milli sporumuz’ olarak adlandırılan iş makinesi izleme zevkine de vardı.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Karaçomak Deresi'ne pislik mi karışıyor?
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Öte yandan söz konusu alanda, kanalizasyon borusundan dereye akan pislik de vatandaşların tepkisini çekti. Söz konusu alanda bir an önce tedbir alınması isteniyor.
Budamış'a yeni proje geliyor! Göz kamaştıracak
Budamış Mahallesi her geçen gün daha da yenileniyor. Budamış Mahallesi'nde yeni projenin detaylarını Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu açıkladı. Budamış Mahallesi'ne proje kapsamında su savakları ve park alanları gezi yolu yapılacağını kaydetti.
Çay boyunda korkuluğa girdi...
Kastamonu'da cadde üzerinde bir araç virajı alamayarak, çay boyundaki korkuluğa girdi.
Vidinlioğlu'dan tehlike saçan yolla ilgili açıklama: ‘Belediyeyle ilgisi yok!’
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Açıksöz Gazetesi'nin konuyu ele almasıyla birlikte tehlike arz eden yol yeniden gündeme geldi.
Kastamonuluların yeni ‘nefes’ noktası
Kastamonu Belediyesi tarafından yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanına vatandaşlardan yoğun ilgi...
Okullar açıldı, yine çözülmedi!.. Bu neyin inadı?
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor.
Kastamonu’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak bölge, ilçe ve mahalleler
Kastamonu’da 13 Eylül 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi hangi bölge, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Vidinlioğlu: ‘Beyt’ül-malı koruduk, belediyeye disiplin getirdik’
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin’in ev sahipliğinde teşkilat üyeleri ile düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Başkan Vidinlioğlu'ndan 3 müjde ard arda geldi
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, bu gün katıldığı bir açılışta konuşma yaparken 3 ayrı müjde verdi.
Karaçomak dere ıslah çalışmaları devam ediyor
Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Karaçomak deresi ıslah çalışmaları ile yol çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.
KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi
KUZKA yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi.
Karaçomak Plajı minik misafirlerini ağırlıyor
Kastamonu'da etkili olan yüksek sıcaklıklar dolayısıyla çocuklar serinlemek için çareyi Karaçomak'ta buldu.
Borç yükü azaldı, yatırımlar arttı
BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, SON 4 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARA DİKKAT ÇEKTİ
İlgilenecek kimse yok mu?
HER GÜN ONLARCA ÇOCUĞUN KULLANDIĞI YOL TEHLİKE SAÇIYOR