Bugün Kastamonu'da yürekler ısındı;

Bugün Kastamonu'da yürekler ısındı

....

Kastamonu Belediyesi tarafında evden çıkamayan özel bireylere yönelik yeni yapılan mesire alanında eğlence programı düzenlendi.

Programa; Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve eşi İlknur Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, özel bireyler ve aileleri katıldı.


özel bireylere yönelik düzenlenen programda özel bireyler eğlenceli bir gün geçirirken Vali Meftun Dallı ve Belediye Başkanı Vidinlioğlu'nun özel bireylere karşı yaklaşımları yürekleri ısıttı. Özel bireylerin Vali Dallı Ve Vidinlioğlu'na sarılma anları katılımcıları duygulandırdı. Yemek ikramının ardından sergilenen palyaço gösterileri ile özel bireyler, keyifli anlar yaşadı.

Program, Kastamonu Belediyesi tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol sonrasında baştan sona yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanında gerçekleşti.


"EKSİKLERİMİZ VAR MI? ELBETTE Kİ BİRKAÇ TANE EKSİĞİMİZ VAR"

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu programda bir konuşma gerçekleştirdi.

Alanın daha önce DSİ Bölge Müdürlüğünün idaresinde  olup uzun bir süredir  kullanılmadığını belirten Vidinlioğlu:  "DSİ'den buranın kullanımını istedik. Çalışmalarımız sürdü ve en sonunda DSİ buranın kullanımını Kastamonu Belediyesine tahsis etti.

Daha önce sadece Devlet Su İşleri personeli tarafından kullanılan bir yerdi burası. Şimdi biz bunu halka açmış olduk. Burası çok kullanılmayacak durumdaydı. Epeyce bir uğraştan sonra kullanıma açık hale getirdik. Birkaç tane de ilave yaptık. Bir de tabii burada eksikliği hissedilen, bina olarak vardı ama onun haricinde dışarıdan gelen vatandaşların da hizmetinde olabilmek adına bir mutfak yaptık, emzirme odasından mescidine varıncaya kadar hepsini biz yeniden prefabrik halde tuvaletleri elden geçirdik her tarafı kullanıma hazır hale getirdik.

Eksiklerimiz var mı? Elbette ki birkaç tane eksiğimiz var. Kamelyaların önlerinde rahatlıkla mangalların yakılabilmesi için tuğladan örülecek küçük yerler düşünüyorduk. Birazcık zaman alacak diye sezonda bitmeden vatandaşların kullanımına açtık. Kullanıma açıldıktan sonra da birtakım etkinliklere ev sahibi yapalım hem de hem şehirlerimiz bundan haberdar olsunlar hem de bir sosyal hizmeti beraberinde yapalım sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirelim diye bu anlamda bu etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz.


Özellikle çok sıkılan çocuklarımız engellilerimiz için biliyorsunuz onlar için bir Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ettik şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor inşallah önümüzdeki 1-2 hafta içinde oranın da açılışını yapacağız. Oranın da bütün planı programı hazır zaten.

Bugün bu anlamda yavrularımızı birazcık şenlendirelim aileleriyle burada mesire alanında bir nefes alsınlar istedik." dedi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum