Budamış'a yeni proje geliyor! Göz kamaştıracak;

Budamış'a yeni proje geliyor! Göz kamaştıracak

Budamış Mahallesi her geçen gün daha da yenileniyor. Budamış Mahallesi'nde yeni projenin detaylarını Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu açıkladı. Budamış Mahallesi'ne proje kapsamında su savakları ve park alanları gezi yolu yapılacağını kaydetti....

Budamış Mahallesi'nde yeni bir projenin çalışmaları yapılıyor. Bu proje kapsamında Budamış Mahallesi'ne Karaçomak Dersi Su Savakları ve Park Alanları Gezi Yolu yapılacak. Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu,  bu güzel projenin mahalleye kazandırılacağından ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu yaptığı açıklamada;  "Budamış Mahallesi Karaçomak Dersi Su Savakları ve Park Alanları Gezi Yolu ile ilgili çalışmalarımız var. DSİ Bölge Müdürümüz Yasin Devrim ve Belediye Başkanımız R. Galip Vidinlioğlu ile görüşmelerimiz sonucu vermiş oldukları destekle, Kastamonu'muza böyle güzel bir proje kazandırılacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Proje, Tunay İnşaat tarafından hazırlandı" dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum