Belediye, İnebolu'ya ücretsiz sefer düzenleyecek!;

Belediye, İnebolu'ya ücretsiz sefer düzenleyecek!

....

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezilerinin yanı sıra İstiklal Harbi’nin kıvılcımının ateşlendiği yer olan İnebolu'nun da tüm Kastamonu halkının gezip görmesi gerektiğini bu noktada İnebolu'ya da Belediye tarafından gezi düzenleneceğini açıkladı.

Kastamonu Belediyesi tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol sonrasında baştan sona yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanında evden çıkamayan özel bireylere yönelik  eğlence programı düzenlendi.

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, programda açıklamalarda bulundu.  Vidinlioğlu, İnebolu'ya sefer düzenlenmesi konusunda şu ifadelere yer verdi:

"Bizim 2 yıldır devam ettiğimiz Çanakkale gezilerimiz var. Bu topraklar kolay vatan olmadı. Ecdadı hem minnetle hem de dua ile yad ediyoruz. Onların aziz hatıraları önünde de saygıyla eğiliyoruz. Çocuklarımızın bundan pay almaları için, ülkenin nereden nereye geldiğini görmek için ağırlıklı talep Çanakkale diye geldi. O yüzden oraya gezi düzenledik. Ama benim gönlümden geçen, İstiklal Harbi’nin kıvılcımının ateşlendiği yer İnebolu. Şehrimizde de İnebolu’yu görmeyen çok sayıda çocuk vardır.  En kısa zamanda İnebolu gezisiyle çocukların o atmosferi görmesini istiyorum." dedi. (Necla Tutuş)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum