Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Budamış'a yeni proje geliyor! Göz kamaştıracak
Budamış Mahallesi her geçen gün daha da yenileniyor. Budamış Mahallesi'nde yeni projenin detaylarını Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu açıkladı. Budamış Mahallesi'ne proje kapsamında su savakları ve park alanları gezi yolu yapılacağını kaydetti.
"Korkmayın eski mezarlara dokunulmayacak"
Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Budamış Mahallesi'ne mezarlık alanı için çalışmaların başladığını duyurdu.
Karaçomak dere ıslah çalışmaları devam ediyor
Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Karaçomak deresi ıslah çalışmaları ile yol çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.
Budamış Muhtarı'ndan Başkan Vidinlioğlu'na ziyaret
Budamış Mahallesi muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Budamış mahallesindeki projelerle ilgili görüşüldü.
THK Kastamonu’da ‘Şirin’ dönemi
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi’nde devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 14 Mayıs’ta yapılması beklenen 2023 genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıklayan THK Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, istifa ederek görevini Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin’e teslim etti.
2022’de projelere 4,3 milyar harcandı
2022 yılındaki kamu hizmetlerinin değerlendirildiği ve 2023 yılı yatırım plan ve hedeflerinin görüşüldüğü toplantı, Vali Avni Çakır başkanlığında düzenlendi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ile kurum, kuruluş müdür ve başkanları ile muhtarlar, ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.
“Hatların 2-3 sefer daha fazla olmasını istiyoruz”
Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Budamış Mahallesi’nde yaşanan otobüs sıkıntısını dile getirdi. Muhtar Karabacakoğlu açıklamasında;“Budamış Mahallemiz 2 bin 800’e yakın nüfusa sahip. Olukbaşı dediğimiz tarafta sadece süt değirmen halk otobüsü 25 dakikada bir geliyor.Buradaki hatların 2-3 sefer daha fazla olmasını istiyoruz” diyerek talebini dile getirdi.
“Örencik TOKİ doğalgaza kavuştu”
Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Budamış Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Muhtar Karabacakoğlu açıklamasında TOKİ’ye doğalgazın bugün itibariyle verildiği söyledi. Muhtar Karabacakoğlu ayrıca Karaçomak deresi ıslah çalışmaları için ödeneğin temn edildiğini ve 2023 yılı Mart ayında çalışmaların başlayacağını kaydetti.
Çatı uçtu 3 kişi yaralandı
Kastamonu'da sağanak yağış ve fırtına sebebiyle araçlarına üzerine çatılar uçtu, bir araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
Muhtarın gündemi ‘selin bıraktığı hasarlar’ oldu
Mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile Merkez İlçe Muhtar Toplantısı Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz başkanlığında, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının gündemini, selin bıraktığı hasarlar oluşturdu.
"Her geçen saat aleyhimizeydi"
Kastamonu Merkez’de etkili olan yağış sonrasında Budamış Mahallesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Barajın üstünden taşan su nedeniyle Bülbül Deresi çevresindeki bazı evleri su bastı. Evleri su basan mahalle sakinlerinden Sıla Şahin o korku dolu anları anlattı.
"Deremiz her geçen gün genişliyor"
Kastamonu Merkez Budamış Mahallesi muhtarı olan Hüseyin Karabacakoğlu, Karaçomak Deresi’nin ıslah çalışmalarının bir an önce tamamlanması çağrısında bulunudu.Yağan yağış abirlikte dere yatağının genişlediğini ve bu durumun ıslah çalışmalarıyla bir an önce durdurulması gerektiğini belirten muhtar Karabacakoğlu, yetkililerden acilen ıslah çalışmalarının tamamlanması talebinde bulundu.
Budamış’ta çalışmalar devam ediyor
Budamış mahallesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, yapılan çalışmalarla alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
1 kilometrelik alan bu sene yapılacak
Karaçomak Deresi İkinci Etap Islah Çalışmaları için imzalar 2020 yılı Aralık ayında atılmıştı. Budamış Mahallesi’nde kalan bir kilometrelik kısım için geçtiğimiz günlerde DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yatırım programına alındığı açıklanmıştı. Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu Karaçomak Deresi İkinci Etap Islah Çalışmaları yapım süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Çalışmalar bu yıl da devam edecek
Budamış Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan ve yapımı devam eden İkinci etap Karaçomak Deresi ıslah çalışmaları bu yıl için de yatırım programına alındı.
'İl başkanı, sendika üyemizi tehdit etti'
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Şubesi 7’nci Olağan Genel Kurulu’nun Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Hizmet-Sen Başkanı Çıvgın güven tazeledi
Türkiye Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.
"Programlarımız şaştı"
Halk ve Merkez İlçe Muhtarlar Toplantısı, dün Vali Avni Çakır’ın başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi
"İmar çalışmasının hızlıca tamamlanması lazım”
BUDAMIŞ MAHALLESİ MUHTARI KARABACAKOĞLU: "İmar çalışmasının hızlıca tamamlanması lazım”
Muhtarlık binası inşaatı sürüyor
Budamış Mahallesi’nin 2019 yılında mahalle statüsü kazanmasıyla birlikte mahallede yapılan çalışmalar devam ediyor.
“Burası artık bir mahalle, durak elzem”
Mahalle statüsü kazanan ve 2 yıldır çalışmaları devam eden Budamış Mahallesi'ndeki çalışmalar devam ediyor