"Korkmayın eski mezarlara dokunulmayacak";

"Korkmayın eski mezarlara dokunulmayacak"

Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Budamış Mahallesi'ne mezarlık alanı için çalışmaların başladığını duyurdu....

Muhtar Karabacakoğlu açıklamasında, eski mezarlara dokunulmayacağını belirterek; "Eski mezar olan yerlerde hiçbir değişiklik olmayacak. Yeni alanlarda parselasyon yapacağız. Bittiği zaman çeşmeler ağaçlandırmalar gibi çalışmalar da yapılacak. Güzel bir mezarlık olacak" dedi. " GÜZEL BİR MEZARLIK OLACAK" Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu açıklamasında şunları kaydetti; "Budamış Mahallesi, Üçdeğirmenler mevkii Karşıyaka mezarlığımız burası. Burada çalışma yapıyoruz. 50 dönümlük bir mezarlık alanımız mevcut. Arka tarafımızı tamamen doldurduk, tepenin arkasını. Bu tarafta da bir çalışma yapıyoruz. Doğal mezarlarımızı bozmadan dere yatağından aşağısını yolumuz üzerine boru döşeyeceğiz, yukarıdan gelen suyu oraya alacağız. Aşağıdaki yol seviyesine kadar burayı dozerle indireceğiz. Burası güzel bir görüntüye kavuşacak. Kimse canını sıkmasın. En uygun şekilde burası bir mezarlık alanı olacak. Kimsenin mezarını oymadan, mezarlığını tahriş etmeden güzel bir konum olacak. Ondan sonra bir parselasyona girişeceğiz. Eski mezar olan yerlerde hiçbir değişiklik olmayacak. Yeni alanlarda parselasyon yapacağız. Eski mezarları olan vatandaşların da olduğu yerde 20 ila 50 metrekarelik bir yer alanı vereceğiz, Onlar da kendileri yakınlarını defnedebilecek. Burada yapılan kolay bir çalışma değil, büyük bir çalışma. Hem kendi ihtiyaçları hem mahallemizin ihtiyacı karşılanıyor. Güzel bir çalışma yapılıyor, bittiği zaman çeşme ve ağaçlandırma gibi çalışmalar da yapılacak. Güzel bir mezarlık olacak. Buradaki hafriyatı tamamen ezeceğiz ve yolla aynı seviyeye gelecek. Bu hafriyat son hafriyat."

Muhtar Karabacakoğlu açıklamasında, eski mezarlara dokunulmayacağını belirterek; "Eski mezar olan yerlerde hiçbir değişiklik olmayacak. Yeni alanlarda parselasyon yapacağız. Bittiği zaman çeşmeler ağaçlandırmalar gibi çalışmalar da yapılacak. Güzel bir mezarlık olacak" dedi.


" GÜZEL BİR MEZARLIK OLACAK"


Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu açıklamasında şunları kaydetti;  "Budamış Mahallesi, Üçdeğirmenler mevkii Karşıyaka mezarlığımız burası. Burada çalışma yapıyoruz. 50 dönümlük bir mezarlık alanımız mevcut. Arka tarafımızı tamamen doldurduk, tepenin arkasını. Bu tarafta da bir çalışma yapıyoruz. Doğal mezarlarımızı bozmadan dere yatağından aşağısını yolumuz üzerine boru döşeyeceğiz, yukarıdan gelen suyu oraya alacağız. Aşağıdaki yol seviyesine kadar burayı dozerle indireceğiz. Burası güzel bir görüntüye kavuşacak. Kimse canını sıkmasın. En uygun şekilde burası bir mezarlık alanı olacak. Kimsenin mezarını oymadan, mezarlığını tahriş etmeden güzel bir konum olacak. Ondan sonra bir parselasyona girişeceğiz. Eski mezar olan yerlerde hiçbir değişiklik olmayacak. Yeni alanlarda parselasyon yapacağız. Eski mezarları olan vatandaşların da olduğu yerde 20 ila 50 metrekarelik bir yer alanı vereceğiz, Onlar da kendileri yakınlarını defnedebilecek.  Burada yapılan kolay bir çalışma değil, büyük bir çalışma. Hem kendi ihtiyaçları hem mahallemizin ihtiyacı karşılanıyor. Güzel bir çalışma yapılıyor, bittiği zaman çeşme ve ağaçlandırma gibi çalışmalar da yapılacak. Güzel bir mezarlık olacak. Buradaki hafriyatı tamamen ezeceğiz ve yolla aynı seviyeye gelecek. Bu hafriyat son hafriyat."



 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum