Hizmet-Sen Başkanı Çıvgın güven tazeledi;

Hizmet-Sen Başkanı Çıvgın güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı....

Türkiye Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. 

Divan Başkanlığını Ercan Karabacakoğlu, Yardımcılığını Kamil Akgün, Katip Üyeliklerini de Adem Ünal ve Ömer Savrioğlu’nun yaptığı genel kurul saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 

477 üyesi ve 110 delegeli genel kurulda Belediye Başkanlığı Personeli Metin Ekici’nin Kur’an-ı Kerim tliavetinin ardından Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Hikmet Çıvgın, Kastamonu Kamu-Sen Şube Başkanı Nedim Afacan, Ankara Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Algın, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu  Üyeleri Yüksel Aydın ve Davut Haskılıç konuşma yaptı. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Şöy ve Türk Ocakları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz da konuşma yaptı. 

Genel kurulda Yüksel Aydın, Mehmet Yurt, Tuğra Avukatlık Bürosu Avukatı Ahmet Yavuz, Mehmet Serhat Yılmaz ,Ercan Karabacakoğlu başta olmak üzere katkı ve emeği geçenlere plaketleri katılımcı protokol tarafından verildi. 

Hikmet Çıvgın Başkanlığı’nda yönetim kurulu asil üyeliğine, Nurettin Şöy, Ahmet Topçuoğlu, Selçuk Şen, Hüseyin Hamzaoğlu, Coşkun Tahmiscioğlu ve Aslı Aybala Küpoğlu.

Denetleme kurulu asil üyeliğine, Naim Gömeçoğlu, Hubeyb Yağız ve Hakan Dumanoğlu. Disiplin kurulu asil üyeliğine, Abdullah Bayraktar, İrfan Naharoğlu ve Muhammed Cellat. Üst kurul delegeliğine de Hikmet Çıvgın, Nurettin Şöy, Nevzat Tapar, Ertuğrul Çolakoğlu ve Murat Dana seçildi. 

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Hikmet Çıvgın, “Neden Türk Yerel Hizmet Sen sorusu ile sözlerime başlamak istiyorum. "Bir olalım, iri olalım, diri olalım.” Evet; kamu çalışanlarının birliğinden kuvvet yaratmak bu kuvvetle üyelerimizin hakkını arama mücadelesidir Sevdamız Türk Yerel Hizmet Sen. Bugüne kadar yakalayamadığımız çağdaş toplumun bilinçli bireylerini oluşturmak, gelişmiş demokrasinin gereği olan katılımcılığı sağlamak için,Kamu çalışanlarının, milletimizin geleceğine yön vermek, milli ve manevi değerlerimize hassasiyet gösteren bir sendikacılık anlayışı için, 3600 Ek Göstergenin tüm çalışanlara verilmesi için,yerel yönetim çalışanlarının maaşlarını Genel bütçeden ödenmesi için,vergi dilimlerindeki adaletsizliğin giderilmesi,Tüm ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması,sözleşmeli personellere kadro verilmesi,Görevde yükselme sınavlarının düzenli olarak yapılması mülakatların kaldırılması,Kamu görevlilerine bayram ikramiyesi verilmesi,4688 sayılı kanunun 32 maddesindeki ağır kriterlerin kaldırılması, hakları için,Şehrin can ve mal güvenliğinden sorumlu olup 7/24 saat devamlılık gösteren hizmetlerde çalışan zabıta ve itfaiye personellerinin yıpranma ve teknik hizmetler sınıfına alınması için, Kadroları dışında her işte çalıştırılan belediye memurlarına sahip çıkmak , eşit işe eşit ücret adaleti için kurulmuş bir sendikadır Türk Yerel Hizmet Sen.

Türk Yerel Hizmet Sen, aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşudur. Devletimizin ve milletimizin ihtiyacı olduğunda, sağına soluna "Kim var?” diye bakmadan "Biz varız!” diyerek cesaretle öne atılan Türkiye sevdalısı yiğitlerin hayat verdiği milli bir sivil toplum kuruluşudur! "Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diyerek memleket sevdamızı ekmek kavgamızın önüne koymuş, "Bizim ilkemiz, önce ülkemiz” şiarıyla da varlığımızı mensubu olmaktan onur duyduğumuz milletimize adamışız. Büyük bir sevdanın, büyük bir mücadelenin yolcusuyuz. Ülkemiz için çalışıyoruz, memleketimiz için üretiyoruz, hak ettiğimizi almak için mücadele ediyoruz. Ne mutlu bize ki, böylesine şerefli bir mücadelenin mensubuyuz. Sendika olarak belediyeler özel idareler çalışma alanımız içinde biliyorsunuz. Hem Kastamonu hem de Sinop ili şubemize bağlı. Geniş bir ağ farklı siyasi yapıdaki belediyeler çalışma alanımız içersinde. Bütün bu çalışma alanımızın zor şartlarına rağmen özellikle sosyal denge tazminatı ile çalışanların ekonomik haklarını bir nebze olsun rahatlatma arzumuza ilimizdeki belediye başkanlarımızın olumlu yaklaşımı ile çok ciddi mesafe kat ettik. İlimizde belediyelerimizin bütçelerine göre kazanım sağladık. Buradan desteklerini esirgemeyen Kastamonu Valimize ve Belediye başkanımıza başta olmak üzere tüm belediye başkanlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum.

Türk yerel Hizmet Sen Genel Başkanım Sn.Mustafa Yorulmaz ve Genel Bask yardımcılarımın destekleri ile yine şubemize sıfır km. hizmet aracı aldık tüm çalışmalarımızda genel merkezimiz maddi manevi desteklerin den dolayı delegelerimizin huzurunda Teşekkürlerimi arz ediyorum. Çizgimiz Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu İradesinin yani Atatürk'ün çizgisi, Türk Milletinin Çizgisi Türk Memurunun çizgisidir. Asla bölücü hain terör örgütlenmelerine kapımızı açmadık açmayız. Bu ülkenin ekonomik seviyesinin yükseltilmesi çalışan kardeşlerimizin de bu ekonomik büyümenin payından hakkını alması bizim sendikal felsefemizidir. Duruşumuz Hak yolu dur.

Mücadelemizde yanımızda olan çok kıymetli yol arkadaşlarımız vardır. Bunlarla yol yürümeye devam ediyoruz edeceğizde. Yönetimde beraber çalıştığımız bugün görevini devredecek kardeşlerime emekleri için teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Bu gün yönetim olarak aramıza katılacak ar

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum