Arama
Arama Sonuçları
Şenol Uzunahmetoğlu'na veda!
Dün hayatını kaybeden hemşehrimiz Şenol Uzunmehmetoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnebolu Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!
Iğdır'da yaşanan talihsiz olayda GMG Kastamonuspor'a yönelik yapılan saldırıya büyük tepki gösteren taraftar, Cumhuriyet Meydanı'nda takımını görkemli karşıladı.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını müzeye bağışladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Samsun Müzesi'ne Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, aile büyüklerinden kalan İstiklal madalyasını bağışladı.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Kahramanlar anılarını anlattı! Minikler dikkatle dinledi...
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonulu gazilerle birlikte Şehit Erkan Kendirci İlkokulu'nu ziyaret etti.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Erdoğan'dan ‘sivil anayasa’ çağrısı…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “85 milyonun tamamının sahipleneceği ve 'İşte benim Anayasam' diyerek baş tacı edeceği bir metni artık milletin takdirine sunmamız gerekiyor" dedi.
İnebolu'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
İnebolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı yoğun bir katılım ile Türk Ocağı önünde düzenlenen törenle kutlandı
"Türk Milleti tüm dünyaya mücadele dersi verdi"
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; "Hürriyetine sevdalı Türk milleti, bu zaferle bir kez daha tarihe adını yazdırmış, şanlı ordumuz tüm dünyaya mücadele dersi vermiştir" dedi.
"Bu zafer tarihimizin en kritik dönüm noktasından biri"
Vali Meftun Dallı, Kurtuluş Mücadelemizin başarıyla sonuçlanmasında, ülkemizin bugünlere gelmesinde tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Vali Dallı yaptığı açıklamada; "Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zafer, tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle, bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir" ifadelerine yer verdi.
Ateş çemberi içinde kalan itfaiye erlerinin o anları...
Çanakkale'de meydana gelen büyük yangın afetinde, şiddetli rüzgarın ani yön değiştirmesi sonucunda alevlerin arasında kalan itfaiye erleri video paylaştı. Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, o videoyu; 'Bazı kahramanlar, iyi ki varlar" diyerek paylaştı. O video sosyal medyada gündem oldu. İşte o video...
"Atatürk’ün Kastamonu’ya duyduğu güvenin göstergesidir"
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 98'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Vidinlioğlu mesajında; "Bu inkılabın şehrimizde yapılmış olması Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu’ya duyduğu güven ve verdiği önemin en açık göstergelerinden biridir" ifadelerine yer verdi.
"Kastamonu'muz vatan ve millet aşkını yüreğinde taşıyor"
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu'ya gelişi ve Şapka İnkılabı’nın 98'nci yıl dönümü dolayısıyla Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kutlama mesajı yayımladı. Vali Dallı mesajında; "Kastamonu’muz, Çanakkale ve İstiklâl savaşlarında ortaya koyduğu bu vatan ve millet aşkını o zor zamanlarda olduğu gibi bugün de yüreğinde taşımaktadır" ifadelerine yer verdi.