"Can pahasına can kurtaran kahramanları kutlarım";

"Can pahasına can kurtaran kahramanları kutlarım"

....

Kastamonu Taşköprü İlçesinde İtfaiye haftası kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İtfaiye Müdürü Uğur Karaduman ve ilçe protokolü katıldı.


Program kapsamında İtfaiye Müdürlüğünde misafir edilen öğrencilere, İtfaiye Müdürü Uğur Karaduman, çıkan yangında ilk anda nasıl müdahale edilmesi ve itfaiye ekiplerinin kullanmış olduğu ekipmanları anlatarak bilgilendirmede bulundu. Daha sonra itfaiye personelinin düzenli bir şekilde yapmış olduğu spor parkurlarında da öğrenciler arasında yarışma düzenlenerek hem bilgilendirici hem de eğlendirici anlar yaşandı.


Etkinlikte ilçe protokolü, itfaiye personeli ve öğrenciler ile birlikte pasta kesildi.

İtfaiye haftası kutlamaları kapsamında Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen,"Büyük özveri ve fedakârlık ile vatandaşlarımıza ve diğer canlılara gece-gündüz demeden 7-24 yardımına koşan tüm itfaiye personellerine teşekkür ediyor, bu vesile ile tüm İtfaiye personellerinin İtfaiye haftasını kutluyorum." dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ise: "Can pahasına can kurtaran kahraman itfaiyecilerimizin itfaiyeciler haftasını kutlarım." dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum