Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!;

Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!

Iğdır'da yaşanan talihsiz olayda GMG Kastamonuspor'a yönelik yapılan saldırıya büyük tepki gösteren taraftar, Cumhuriyet Meydanı'nda takımını görkemli karşıladı....

GMG Kastamonuspor ekibi Kulüp Başkanı Cengiz Aygün ile birlikte, Kastamonu'ya gelerek Cumhuriyet Meydanı'nda taraftar tarafından görkemli karşılandı. Taraftar tezahhüratlarla takımını karşılarken, Iğdır'a büyük tepki gösterildi.


BAŞKAN CENGİZ AYGÜN; "TAKIMIMIZ GELDİ, BUNDAN SONRASI SİZİN İŞİNİZ"


GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Cumhuriyet Meydanı'nda tarafara seslenerek, "Şerife Bacıların ve birçok kahramanların bulunduğu muhteşem şehir Kastamonu. Ben takımımızı Ankara'dan alıp, sizlerle buluşmaya geldim. Iğdır'a gittik. Takımımız indi. Futbolcularımız orada darp edildi. Orada birtakım olaylar yaşandı. Hepsini tek tek basın toplantısında anlatacağım. Iğdır'da aslanlarımızla üç gün savaş yaşadık. Takımımız, çıkıp bizim bağrımıza geldiler. Bundan sonrası sizin işiniz." ifadelerini kaydetti.


HASAN BALTACI; "SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ"
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ise, "Özellikle geçmiş olsun diyorum. Vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kastamonu'yu Kastamonululara ne kadar anlatsak az. Öfkenizi , tepkinizi anlıyorum. Ben insanıyorum ki; kim ne yaparsa yapsın Kastamonu doğru olanı yapacaktır. Biz Kastamonu'ya yakışanı yapacağız. Sessiz kalanları kamuoyuna anlatarak, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Zaman Kırmızı-Siyahlıların arkasında durma zamanı." ifadelerini kullandı.


DOĞAN ÜNLÜ; "KASTAMONUSPOR'UN KİM OLDUĞUNU GÖSTERELİM"
İGM Başkanı Doğan ünlü; "Değerli Kastamonu ve büyüklerimiz, orada mücadele ederek Kastamonu'ya geri dönen takımımızı tebrik ediyoruz. Kastamonuspor'un sahibi sizlersiniz. Kanı akacak kadar mücadele eden bu aslanlar, bunlar helal süt emmiş alınlarının terleriyle Kastamonu ve GMG Kastamonuspor için mücadele ediyorlar. Gün beraberlik, kardeşlik günü. Gün, Kastamonuspor'umuza sahip çıkma günü. Allah'ın izniyle biz bu mücadeleyi kazanacağız. Kazanan bizler olacağız. Gerek Başkanım, gerek diğer kurumlar gerekenleri yaptılar. Yıllarca Kastamonuspor'un maçlarına gittim. Çok çilesini çektiniz. Cengiz abiden Allah Razı Olsun. Birlik olalım, bu mücadelenin sonunda Kastamonuspor'un kim olduğunu dosta düşmana gösterelim. Tarih yazacağız 'tarih'. Kastamonu'ya oynanan bütün tezgahları bozacağız. Tekrar burada Kastamonu'daki tüm Kastamonululara sesleniyorum. Gün beraberlik günü. Yalnız bırakmayalım takımımızı. Gerekli desteği verelim." dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum