Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun rakibi Macaristan
Türkiye'yi EHF Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın rakibi belli oldu.
Altın Kızlar’da Avrupa heyecanı
KASTAMONU BELEDİYESPOR’UN RAKİPLERİ 18 TEMMUZ’DA BELLİ OLACAK
Kastamonu Belediyespor’da Avrupa heyecanı…
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR 21 HAZİRAN’DA KESİNLEŞECEK
Hakemlerimize Şampiyonlar Ligi görevi
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde, Türk hakemlere dörtlü finalde görev verildi
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
Belediyespor’un rakipleri Avrupa’da son 16’da
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 2015-2016 sezonunda final oynadığı EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda (önceki adıyla Challange Cup), Konyaaltı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi son 16’ya adını yazdırdı.
Belediyespor Fransa’da mağlup (35-24)
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 7’nci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Fransa’nın MetzHandball takımına konuk oldu. Fransa temsilcisinin ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı temsilcimiz35-24 kaybetti. Belediyespor, grubunun güçlü ekiplerinden MetzHandball takımına karşı koyamadı.
Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü
Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından düzenlenen "15’nciKırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri"Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Belediyespor Esbjerg’e direnemedi: 27-43
EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 6’ncı hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danirmaka’nın Team Esbjerg takımını konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda dün oynanan karşılaşmayı Danimarka temsilcisi 27-43 kazandı. Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Team Esbjerg takımına karşı koyamadı.
Altın Kızlar, Anadolu Üniversitesi’ne konuk olacak
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, dördüncü hafta müsabakasında Anadolu Üniversitesi SK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Anadolu Üniversitesi ile Belediyespor arasında oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Müsabaka Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak.
Belediyespor’un konuğu Totemcard Adasokağı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde dördüncü hafta bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi müsabakası sebebiyle bugüne ertelenen Totemcard Adasokağı maçı saat 18.00’da başlayacak. Müsabaka Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.
Emine kısa sürede adapte oldu
Kastamonu Belediyespor’un yeni transferlerinden olan Emine Gökdemir bir alt ligden gelmiş olmasına rağmen kısa sürede Süper Lig’e ve Kastamonu Belediyespor’a uyum sağlamış durumda.
GÖKER: “BU BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY”
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni kalecilerinden Yaren Berfe Göker, cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kaleci Merve Durdu’nun sakatlığında Süper Kupa maçında kaleyi devralan ve 60 dakika boyunca kalede kalan genç file bekçisi Göker; Süper Kupa’yı ilk defa deneyimlediğini şimdi bir başka ilk deneyim için heyecanlı olduğunu söyledi.
BELEDİYESPOR'UN GENÇ KALECİSİ İLK AVRUPA MESAİSİ HEYECANINDA
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni kalecilerinden Yaren Berfe Göker, cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kaleci Merve Durdu’nun sakatlığında Süper Kupa maçında kaleyi devralan ve 60 dakika boyunca kalede kalan genç file bekçisi Göker; Süper Kupa’yı ilk defa deneyimlediğini şimdi bir başka ilk deneyim için heyecanlı olduğunu söyledi.
“Süper kupa, Kastamonu’muza yakıştı”
Geçen sezonun lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan bu sezon ise Türkiye Kupası finalisti Konyaaltı Belediyespor'u 36-31 mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köklü, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ve oyuncular Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Vidinlioğlu burada yaptığı konuşmasında; “Süper Kupanın sahibi olarak sezonun ilk kupasını da almış olduk. Hem Türkiye Şampiyonu olmak hem de Süper Kupayı almak gerçekten Kastamonu’muza yakıştı” ifadelerine yer verdi.
Belediyespor’un son takviyesi genç yıldız adayı
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimiz son olarak Emine Gökdemir’i kadrosuna kattı.
Belediyespor’un rakibi Zagreb’i yakından tanıyalım
Avrupa Hentbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi internet sitesi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımların analizlerini paylaşmayı sürdürüyor. İlk olarak Kastamonu Belediyespor’u tanıtan Şampiyonlar Ligi, Belediyespor’un rakiplerini de analiz ederek makale haline getiriyor.
Hentbol Süper Lig’i 10 Eylül’de başlıyor
Hentbol Süper Ligleri 10 Eylül'de başlayacak ve fikstür çekimi 21 Ağustos'ta yapılacak.
Avrupa’da B grubundayız
Kastamonu Belediyespor’un 2022-2023 sezonunda EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu.
Belediyespor tekrar Şampiyonlar Ligi’nde
Kastamonu Belediye GSK, gelecek sezon ülkemizi EHF Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.
Sırbistan’a 36-30 yenildik
A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde sahasında Sırbistan’a 36-30 yenildi.
Belediyespor, Avrupa'da sıfır çekti
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon davet edilen ve hentbol tarihinde ilk kez kadınlarda ülkemizi temsil eden Kastamonu Belediyespor, son maçında da puan elde edemedi.
Basın odasında, gazetecilere sözlü saldırı!
Kastamonu Belediyespor'un İsveç’in IK Savehof takımına 29-26 yenilmesinin ardından düzenlenen basın toplantısı sonrasında görevli olduğu iddia edilen bir kişi,toplantının sona ermesiyle birlikte basın mensubuna sözlü saldırıda bulundu. Basın mensubuna yönelik sözlü saldırıya ise Kastamonu Belediyespor Kulübünden ve Türkiye Hentbol Federasyondan kimse tepki göstermedi.
'Burada olmak benim için ayrı bir gurur'
DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Gurubunda mücadele eden temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, Cumartesi günü oynayacağı IK Sävehof maçı hazırlıklarını göreve yeni gelen Antrenör Hakan Günal gözetiminde tamamladı.
Lidere yine boyun eğdik
DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sekizinci maçında konuk ettiği Macaristan'ın Györi Audi ETO takımına 38-22 mağlup oldu
Araç Belediyespor'un İzmir maçı ertelendi
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor'un İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ligin 9'uncu hafta karşılaşması ertelendi
Avrupa çıkmazı!
DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligde yolu yarılasa da galibiyet sevinci yaşayamadı
Lidere de boyun büktük
DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 7'nci maçında deplasmanda Györi Audi ETO KC'ye 37-20 mağlup oldu
Belediyespor'dan THF'nin yeni başkanı Kılıç'a tebrik
İlimizi ve ülkemizi EHF Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Uğur Kılıç'ın Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanlığına seçilmesiyle ilgili açıklama yayınladı.