Avrupa çıkmazı!;

Avrupa çıkmazı!

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligde yolu yarılasa da galibiyet sevinci yaşayamadı...

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligde yolu yarılasa da galibiyet sevinci yaşayamadı.  

Kastamonu ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 7 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. İlk defa mücadele ettiği ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve 0 puanla B Grubu'nda son sırada yer alan Altın Kızlar, kalan 7 maçında ise nasıl sonuçlar alacağı merak konusu oldu.

Kastamonu Belediyespor, ligin ilk maçında evinde karşılaştığı Danimarka temsilcisi Odense Handbold'a 25-31, ligin ikinci haftasında deplasmanda mücadele ettiği Rus takımı CSKA'ya 34-27, 3. maçında ise Slovenya ekibi Krim Mercator Ljubljana'ya 23-24'lük skorla mağlup oldu. Ekibimiz, 4. mücadelesinde de Norveç takımı Vipers Kristiansand'a 39-25, 5. haftada İsveç ekibi IK Savehof'a 28-26, 6. karşılaşmasında Fransız Metz'e 20-30, son maçında da lider Macar ekibi Györi'ye 37-20'lik skorla yenildi. Alınan bu sonuçlarla ligin en dibine demirleyen Kastamonu ekibi, rövanş maçlarında ise galibiyetler alarak üst sıralara yükselmesi gerekiyor. Gruptan çıkış formülünün mutlak galibiyet olduğunu bilen Belediyespor, mücadelesinden taviz vermeyecek.

İLK RÖVANŞ GYÖRİ İLE                                                      

Kastamonu Belediyespor, ilk rövanş maçında 20 Kasım Cumartesi günü lider Györi Audi ETO KC ile Merkez Spor Salonu'nda karşılaşacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum