Lidere de boyun büktük;

Lidere de boyun büktük

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 7'nci maçında deplasmanda Györi Audi ETO KC'ye 37-20 mağlup oldu...

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 7'nci maçında deplasmanda Györi Audi ETO KC'ye 37-20 mağlup oldu.

Kastamonu Belediyesi GSK, Macaristan ekibi Györi Audi ETO KC ile Macaristan'ın Györi kentinde bulunan Audi Arena Györ'de karşı karşıya geldi. Maç, karşılıklı goller ile başlarken, ilk dakikadan itibaren Györi'nün üstün oyunu müsabakaya yansıdı. İlk yarının ortalarına doğru ev sahibi ekip, aradaki farkı daha da artırırken, ilk yarı 19-9 Györi'nin üstünlüğüyle tamamlandı. İlk yarıda Kastamonu ekibi, grup lideri Györi karşısında tutuk kaldı. Macaristan temsilcisi, ikinci yarıya da hızlı hücumdan sayılar elde ederek başladı. Belediyespor, liderin karşısında ikinci yarıda da direnme gösteremezken, rakibimiz mücadeleyi 37-20'lik skorla 17 farkla kazandı. Altın Kızlar, bu sonuçla birlikte Devler Ligi'ndeki 7'nci maçında da mağlubiyet alarak son sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Maçın genelinde Györi'nin üstün oyunu gözlemlenirken, ekibimiz ise varlık gösteremedi ve Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilgi serisini 7 maça çıkardı.

MAÇIN EN SKORERİ RADİCEVİC OLDU

Karşılaşmada 11 golle en skorer oyuncu Belediyespor'dan Karadağlı Jovanca Radicevic olurken, ekibimizde Radicevic'i 2'şer golle Neslihan Çalışkan ve Sara Kovarova takip etti. Rakip Györi'de ise en skorer isim 6 golle Estelle Nze Minko oldu. Minko'yu 5'şer golle Stine Bredal Oftedal ve Crina Elina Pintea, 4'er golle de Veronica Egebakken Kristiansen ve Csenge Réka Fodor takip etti.






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum