'Burada olmak benim için ayrı bir gurur';

'Burada olmak benim için ayrı bir gurur'

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Gurubunda mücadele eden temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, Cumartesi günü oynayacağı IK Sävehof maçı hazırlıklarını göreve yeni gelen Antrenör Hakan Günal gözetiminde tamamladı....

DELO EHF Şampiyonlar Ligi b Gurubunda ülkemizi temsil eden ve oynadığı 10 karşılaşmada henüz puan ile tanışamayan Kastamonu Belediyespor, oynadığı 10 karşılaşmada 2 galibiyet 8 mağlubiyeti bulunan IK Sävehof’u ağırlayacak.

Karşılaşma öncesinde Rumen Antrenör Costica Buceschi ile yollarını ayıran Kastamonu Belediyespor sezon sonuna kadar deneyimli teknik adam Hakan Günal ile devam etme kararı aldı.

 

''BURADA OLMAK BENİM İÇİN AYRI BİR GURUR''

Hakan Günal ayağının tozuyla takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.Başantrenör Hakan Günal, yaklaşık 2,5 saat süren antrenman sonrası yaptığı değerlendirmede; Kastamonu'da üçüncü dönemi olduğunu hatırlatarak, ''Burada olmak benim için de ayrı bir gurur ve mutluluk. Her zaman görev değişimleri ve bayrak değişimleri olur. Bu sefer yine bize denk geldi. Umarım kalan maçlarda hem Türkiye liginde hem de Avrupa Kupasında hem de Türkiye Kupasında başarılı olmaya devam ederiz.  Şampiyonlar Liginde maalesef istenilen sonuçlar alınamadı. Zaten bu bayrak değişimi de bu yüzden oldu. Kalan 4 maçta en iyi şekilde hem Kastamonu’yu hem de Türkiye’yi temsil edip burada puan veya puanları en azından ülkemize kazandırmak istiyoruz'' dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum