Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü;

Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü

Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından düzenlenen "15’nciKırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri"Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu....

Kırıkkale İl Müftülüğü Külliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve sunuculuğunu  Göktaş’ın yaptığı "Kırıkkalegücü Spor Ödülleri", 15’nci kez sahiplerini buldu. Kastamonu BelediyesporGSK’nin ülkemizi Hentbol EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmesi ve spor branşlarına verilen destekten ötürü “Yılın İl Belediye Başkanı Ödülü” Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na verildi.

VİDİNLİOĞLU: “İLİMİZİN BAŞARISI İÇİN MÜCADELE EDEN ÇOCUKLARIMIZIN DESTEKLENMESİ HER ZAMAN İFADE ETTİĞİM BİR KONU”

‘15’nci Kırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri’ gibi prestijli, geleneksel hale gelen bir organizasyonda Kastamonu’ya böyle anlamlı bir ödülün layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vidinlioğlu ödül törenindeki konuşmasında; “Elde edilen başarılar, ödüller, kupalar aynı bir sporda olduğu gibi belediyede de ekip ruhu işidir. Bu ödülü tüm ekibimiz adına aldığımı ifade etmek isterim.Amatör spor branşları, kulüplerimizin, bu kulüplerimizde spor yaşantılarını sürdüren ve ilimizin başarısı için mücadele eden çocuklarımızın desteklenmesi her zaman ifade ettiğim bir konu. Belediye olarak amatör spor branşlarımıza medikal ve spor malzemeleri, ulaşım – konaklama, gıda gibi konu ne olursa olsun imkanlarımız doğrultusunda yardım ediyoruz. Sağ olsunlar onlarda bizleri gerek Türkiye, gerekse uluslararası alanda başarı ile temsil ediyorlar. Mesela; Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonu olan Asuman Cığlıoğlu, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu olan Hüseyin Eren Küçükoğlu! Destek sağlandığında hamuru kahramanlıklarla mayalanmış gençlerimizin uluslararası alanda üst düzey başarı sağlayabileceklerini biliyoruz ve spor alanında attığımız adımları buna göre düzenliyoruz.Bir diğer önemli spor kulübümüz ise Kastamonu Belediyesi Kadın Hentbol takımımız. Kadın Hentbolunda Avrupa’nın en önemli organizasyonunda ülkemizi son iki yıldır temsil ediyoruz. Onlara da buradan başarılar diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her ne ise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra yapmaya, destek olmaya devam edeceğiz. Belediyemizin kapıları dün olduğu gibi bugünde yarında sporcularımıza ve sporcu yetiştiren kulüplerimize ve antrenörlerimize açıktır. Al bayrağımızı Avrupa’da ve dünyada dalgalandıracak, İstiklal Marşımızı her platformda söyleterek bizleri onurlandıracak, gururlandıracak gençlerimizin arkasındayız. Tekrardan bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere ve bana bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


TÖRENDE ÖDÜL ALAN DİĞER İSİMLER

2022 yılının  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Belediye Başkanı Dr. Enver Dinçer, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sorgun Belediye Başkanı  Erkut Ekinci. Yılın İş İnsanı Cantürk Alagöz; Yılın Örnek Davranış Ödülü  Kenan Tekdağ; Yılın Sporcusu Milli Boksör Busenaz SürmeneliMilli Güreşçi Rıza Kayaalp; Yılın Televizyon  oldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum