BELEDİYESPOR'UN GENÇ KALECİSİ İLK AVRUPA MESAİSİ HEYECANINDA;

BELEDİYESPOR'UN GENÇ KALECİSİ İLK AVRUPA MESAİSİ HEYECANINDA

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni kalecilerinden Yaren Berfe Göker, cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kaleci Merve Durdu’nun sakatlığında Süper Kupa maçında kaleyi devralan ve 60 dakika boyunca kalede kalan genç file bekçisi Göker; Süper Kupa’yı ilk defa deneyimlediğini şimdi bir başka ilk deneyim için heyecanlı olduğunu söyledi....

Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan WHC Buducnost BEMAX maçını düşünmenin bile kendine heyecan verdiğini söyleyen Göker, Kastamonu seyircisini bu müsabakada kendilerine destek olmaya davet etti.

Genç kaleci açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Süper Kupa maçı da benim için çok heyecanlı bir maçtı. Hayatımda ilk defa Süper Kupa maçı oynadım. Bu hafta da ilk defa Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağım ve çok heyecanlıyım. Böyle bir atmosferde böyle önemli bir maçta oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Hedeflerim doğrultusunda ilk adımımı atmış olacağım.”

“KENDİMİ ÇOK GELİŞTİRDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”
Göker, hiç geçirmediği kadar güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktığını söyleyerel: “Şimdiye kadar hiç geçirmediğim, güzel bir hazırlık dönemi geçirdim. Takım arkadaşlarımla olsun, antrenörlerimle olsun hiç görmediğim bir sistemde çok güzel antrenmanlar yaparak hazırlandık. Kendimi çok geliştirdiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“ÇOK HEYECANLI VE GURURLUYUM”
Genç filebekçisi son olarak heyecanını dile getirdi ve “Video analizleriyle, teknik taktik ve mental hazırlıklarla en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her gece yastığa başımı koyduğum zaman o maçı düşünmek, o atmosferi düşünmek bile çok heyecanlandırıyor beni. Televizyondan, EHF TV’den izlediğim oyuncularla oynama şansı bulacağım. Bu benim için çok büyük bir şey. Çok heyecanlı ve gururluyum. Bu heyecana ve gurura seyircilerimizin de ortak olacağına inanıyoruz ve cumartesi günü onları zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum