Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da yakalandı; kilosu bin liraya satıldı!
İnebolu-Abana arasında Karadeniz kıyılarında 8 kilo ağırlığında levrek balığı yakalandı.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Milyonların beklediği haber!.. Devlet alacaklarından vazgeçiyor
AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor.
DÜZELTME İLANI
Kastamonu Şeker Fabrikası
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
Polis olmak isteyenlerin dikkatine! PAEM 6. Dönem Başvuruları başladı mı?
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PAEM Müdürlüğüne ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2022 ve 2023 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 75 ve üzeri puan alanlar arasından aşağıda belirtilen diğer şartları taşımak kaydıyla örgün eğitim veren üniversitelerden lisans mezunu (400) erkek, (100) kadın aday olmak üzere toplam (500) öğrenci alımı yapılacak. Peki, Polis Akademisi 6. Dönem PAEM öğrenci alımı başvuruları 2023 başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? İşte, PAEM öğrenci alımı başvuru tarihleri 2023...
Ünlü oyuncudan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...
Pis Yedili dizisi ile kendini tanıtmayı başaran Ecem Karavus, şiddet iddialarıyla magazin gündemini sarstı. Şiddeti ailesi tarafından gördüğünü iddia eden Ecem Karavus, herkesi şaşkınlığa uğrattı.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
"Bize bahaneler üretilmesin"
Memur-Sen 81 ilde eşzamanlı olarak Kamu İşveren Heyeti’nin kamu görevlilerine sunduğu teklifi kabul etmediklerini belirterek eylem gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır; “Enflasyona ezilen değil, enflasyonu ezen bir adım için ‘refah payı’ uygulaması artık şarttır. Kamu işvereninden gerçekçi revizeler bekliyor, memurun refahının yükseltilmesini istiyoruz. Bize bahaneler üretilmesin” dedi.
Çarpıcı iddia: Ekonomi yönetimi emekliye zammı veto etti
İddiaya göre; AK Partili vekiller zam için bastırsa da ekonomi yönetimi "Kaynak yok." diyerek karşı çıktı.
KEAH AMATEM, bağımlılıkla mücadelede işbaşında
KEAH Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Zemzem Tuba Sönmez, Ayaktan Arındırma Merkezi’yle (AMATEM) ilgili bilgi verdi.
NASA, kaybettiği 2 uzay aracını arıyor
NASA, yanlış komut gönderip bağlantıyı kaybettiği "Voyager 2" isimli uzay aracını arıyor
PMYO 2 bin 500 öğrenci alıyor
Polis Meslek Yüksekokulları'na 2023-2024 eğitim döneminde 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.
"Enkazdan çıkarmak için Kastamonu'dan gelen madenci..."
Hatay Antakya'da yaşayan bir depremzede, enkaz altından notlar 5 başlıklı yazısında Kastamonu'dan kendisini kurtarmaya gelen madencilere yer verdi.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Yılsonu enflasyon tahmini yüzde 22’den, 58’e yükseldi
Merkez Bankası Başkanı Erkan; “Faiz artırımına devam edeceğiz”
2023 PMYO Başvurusu ne zaman? Polislik başvuruları ne zaman başlayacak?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 17-18 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından ön kılavuz da adayların erişimine açıldı. Sonuçların ilanı ile 2023 PMYO polis alımları gündeme geldi. Peki, 2023 PMYO başvurusu ne zaman başlayacak? başvuru şartları neler? tüm soruların cevabı haberimizde
Rüyada araba görmenin anlamı nedir? Rüyada araba görmek ne anlama gelir?
Rüyada araba görmek, farklı yönlerden ele alınan simgelerdendir. Rüyada araba gören kişinin maddi sıkıntı çekeceği yorumu yapılır. Rüyayı gören kişinin harcama konusunda önlem alması gerekir. Rüyada araba kazası görmek, yapılan ihmalkarlık nedeniyle meydana gelecek olumsuzluğu tasvir eder. Rüyada araba kullandığını görmek ise iş yaşamındaki başarılara yorulur. Arabanın yandığını görmek ise rüya sahibinin geçmişte yaptığı hataları temsil eder.
CHP: Çakma ekonomist, millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor
CHP ÖRGÜTLERİNDEN ZAMLARA KARŞI 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI...
Akaryakıt zammına ittifak ortağından da tepki geldi: 'Hakça değil!..'
Cumhur İttifakı'nın ortaklarından olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, akaryakıta gelen ÖTV zammına tepki göstererek, "Kabul edilebilir ve hakkaniyetli bir düzenleme olmamıştır" ifadelerini kullandı.
IPhone kullancıları dikkat! Yeni sürüm yayınlandı
Artık eylül ayında iPhone'lar için piyasaya sürülecek olan yeni işletim sistemi sürümünün genel beta programına herkes kaydolabiliyor.
"Yol yakınken bu yanlıştan dönün"
Türkiye Kamu Sen Kastamonu İl Temsilciliği Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
Arda Güler için iki ezeli rakip birbirine girdi!
İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Güler için Milli Takım, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği adeta birbirine girdi.
"Gelin bu protokolü birlikte reddedelim"
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
İnternet Alan Adları Tebliğinde Değişiklik
Kayıt Kuruluşu (KK) olarak faaliyet göstermek isteyenler için teminat bedeli 100 bin lira olarak belirlendi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) "İnternet Alan Adları Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.