Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programı, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın’ı ağırladı.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Kastamonu’daki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar buluştu
Kastamonu’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar, Kışla Canoğlu Restaurant’da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler.
Kastamonulu Müftü'den duygulu veda...
Tayini çıkan Azdavay İlçe Müftüsü Kazım Atcı için ilçede veda yemeği organize edildi.  Veda yemeği programına Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ve Azdavay İlçe Müftülüğü personelleri katılım sağladı.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
Kastamonu Üniversitesi'nde KHALID heyecanı
Kastamonu Üniversitesi’nde Endonezya Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından Bartın, Karabük ve Kastamonu’da eğitim gören toplam 81 Endonezyalı öğrencinin katılımı ile Kastamonu Harika Olimpiyat Etkinliği, (KHALID) düzenlendi.
Özel İdare KH Spor'dan 2-0 galibiyet
Özel İdare KH Spor sezon başı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak ASD Eflani Spor’la yaptığı hazırlık maçından da 2-0 galip ayrıldı.
Cemaat, abdest alsın diye uzaktan su getiriyordu... İsmi çeşmeye verildi
Bozkurt Sakızcılar köyünde 49 yıl önce, cemaatin abdest alabilmesi için kendi imkanlarıyla camiye su taşıyan ve burada su deposu oluşturulmasında öncülük eden Cami İmam Hatibi Şakir Pehlivan'a köy halkı vefa gösterdi. Bozulan su deposu yeniden faaliyete geçirilerek İmam Pehlivan'ın adı çeşmeye verildi. Pehlivan duygulandığını ifade ederek; " İlk görev yerim burasıydı burada iyi dostluklarımız oldu, tüm köy halkımızdan Allah razı olsun" dedi.
Asım Mardin, Çatalzeytin Derneği’ne başkan adayı…
Asım Mardin, Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği’nin Aralık ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulunda aday olduğunu açıkladı.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
5 bin metreyi 33 dakikada yürüdü! İnebolu’ya Balkan 3.lüğü getirdi
İnebolu Gümrük Şefi ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya, İzmir'de düzenlenen 32. Baltan Masterler Atletizm Şampiyonası 5000 Metre Yürüme Yarışması'nda Balkan 3'üncüsü oldu.
Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda hazırlıklar tamamlandı
İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu, eski ve yeni öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.
İstanbul KSK ve Sarıyıldız’dan ‘kardeşlik’ buluşması
İstanbul Kastamonuspor ile İstanbul’da kamp yapan Sarıyıldız SK, dostluk maçı kapsamında bir araya geldi.
İnebolu Müzesi’nden notlar
İnebolu Müzesi Kastamonu’da yaşayan yerel halk tarafından, yoğun ilgiyle karşılan bir müzedir. Pek İnebolu Müzesi’ne ilişkin bu bilgileri biliyor musunuz?
Bakan Fidan: “(İsveç’in NATO'ya üyeliği) 'Tartışmaya açıktır'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e saldırı) İnanç olarak sahip olduğumuz değerler açısından olaya zaten büyük bir tepkimiz var. Fakat diğer taraftan stratejik ve güvenlik değerlendirmesi itibarıyla da söz konusu İsveç’in NATO'ya üye olduğu zaman bunun bir yük mü getireceği, bir fayda mı getireceği konusu artık daha çok tartışmaya açıktır” dedi.
"Bu ailenin ferdi olmak her zaman onur ve gurur verecek"
Merkez Ortaokulu'nun önceki Müdürü Halit Özden Merkez Ortaokulu'na veda yazısı yayımladı. 2014 yılında bu yana 9 sene boyunca Merkez Ortaokulu'nun Müdürü olarak görev yapan Halit Özden, yayımladığı veda yazısında; "Merkez Ortaokulu mensubu ve mezunu olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı ailenin içinde olmayanlar belki fark edemez. Ailesi fertleri için yapamayacakları fedakârlık yoktur. Bu ailenin bir ferdi olmak bana her zaman onur ve gurur vermiştir. Hayatım boyunca da vermeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.
Son bir haftada 53 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
TÜSEP açıkladı: işte Türkiye sağlık raporu
Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP) Türkiye Sağlık Raporu’nu Birlik Vakfı’nın Beyazıt’taki yerleşkesinde paydaşlarıyla birlikte açıkladı.
Kastamonu vizyonda hangi filmler var? İşte Kastamonu’da vizyondaki filmler
Film severler, Kastamonu’da hangi filmlerin vizyona girdiğini, yeni çıkan filmler hangileri olduğunu merak ediyor. Peki Kastamonu’da vizyonda hangi filmler var?