Özel İdare KH Spor'dan 2-0 galibiyet;

Özel İdare KH Spor'dan 2-0 galibiyet

Özel İdare KH Spor sezon başı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak ASD Eflani Spor’la yaptığı hazırlık maçından da 2-0 galip ayrıldı....


Özel idare KH Spor’da 2015-2017 yılları arasında teknik direktörlük yapan Sedat Kalaycı’nın çalıştırdığı ASD Eflani Sporun sezon açılışı nedeniyle oynanan maça Eflanilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Sıcak havada oynanan maç öncesi Sedat Kalaycı Hoca eski takımını karşılayarak Mesut Okumuş hocaya başarılar diledi. Maç dostluk havasında başladı. Sıcağın da etkisiyle daha ziyade orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının sonunda Mesut Hoca ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle hareket getirdi. 57'nci dakikada Erdi Köksal’ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen Özel İdare golden sonra da baskısını arttırdı.

77'nci dakikada skoru 16 Numaralı formasıyla Muhammed Berat Çinpolat attığı golle ilan etti. Maçta geride kalan dakikalarda gol olmadı.

OKUMUŞ; " EKSİKLERİMİZİ VE YENİ ALINAN OYUNCULARIMIZIN UYUMLARINI GÖRMEK İSTİYORUZ"

Özel İdare KH Spor Teknik Direktörü Mesut Okumuş maçı değerlendirdi. Okumuş açıklamasında;  "Sezon açılışı için davet edilmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Özellikle hem KSK'de oynarken hem Bafra Spor da hem de Özel İdare KH Spor'da forma giydiğim dönemde hocam olan Sedat Kalaycı ile aynı sahada karşılıklı olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sedat Hocam başta olmak üzere tüm eflanispor oyuncularına ve yönetime bizlere gösterdikleri ilgileri için teşekkür ediyoruz.  Maçın değerlendirmesine gelecek olursak; Biz bu hazırlık maçlarında eksiklerimizi ve yeni alınan oyuncularımızın uyumlarını görmek istiyoruz. Skor bizim için ikinci planda. Bu vesileyle komşu, kardeş kulübümüz ASD Eflani spor’a Sedat Kalaycı hocama bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz" dedi.


KALAYCI; " GÜZEL BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU"

ASD Eflani Spor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı da; "Güzel bir hazırlık maçı oldu. Bunun için her iki takım oyuncularına teşekkür ediyorum. Bu sezon açılışı için bizlerle birlikte olan Özel idare KH Spor’a teşekkür ediyorum. Yıllar öncesinde KSK, Bafra Sporda teknik direktörlüğünü yaptığım Mesut Okumuş’un Özel İdare KH Sporun başında görmek beni çok sevindirdi. Mesut Okumuş hocama, ekibine, oyuncularına ve yönetime sezon açılışımızda bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyor, BAL’de başarılar diliyorum" dedi.

Maç bitiminde iki takım oyuncuları ve yöneticileri hep birlikte dostluk yemeği yedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum