Kastamonu vizyonda hangi filmler var? İşte Kastamonu’da vizyondaki filmler;

Kastamonu vizyonda hangi filmler var? İşte Kastamonu’da vizyondaki filmler

Film severler, Kastamonu’da hangi filmlerin vizyona girdiğini, yeni çıkan filmler hangileri olduğunu merak ediyor. Peki Kastamonu’da vizyonda hangi filmler var?...

İŞTE VİZYONDAKİ FİLMLER

BARBİE


Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine "Ben,Tonya" filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor.

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm


Görevimi Tehlike serisinin 7. devam halkası olan Mission: Impossible 7, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor. Tom Cruise’un yeniden Ethan Hunt karakterine hayat vereceği aksiyon türündeki filmde, Rebecca Ferguson üçüncü kez Ilsa Faust karakterini canlandırırken, kadroda Simon Pegg, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Ving Rhames gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise serinin beşinci devam halkasından itibaren yönetmen koltuğunda oturan Christopher McQuarrie üstleniyor.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsaneleri


Mandarin ve Mandalina birbirlerini yanlış anlayarak hayal kırıklığına uğrarlar.Mandalina kendini kanıtlamak isterken Mandarin ile birlikte buz dağlarının arkasına gizlenmiş, gizli güçleri olan bir istiridyenin arandığı efsanevi Buz Mandası’ nı aramak için yola çıkarlar. Onları bulamayan Kaptan Pengu, Misket, Zeze, Gugu, Pegu, Mirmir arkadaşları için endişelenirler. Onları kurtarmak için Kuzey Kutbu’na doğru onlarda yola çıkarlar. Kaptan Pengu ve Arkadaşları Yolculuk esnasında fırtınalı denizleri, buz dağları ve tehlikeli mercanları aşarlar. Bu macera da aynı zamanda dostluk, cesaret, azim temalarını deneyimlerler. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum