Kastamonu’daki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar buluştu;

Kastamonu’daki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar buluştu

Kastamonu’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar, Kışla Canoğlu Restaurant’da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler....

Düzenlenen toplantıya ilimizin tanınmış işadamlarından Nihat Bilsezer, Mehmet Salih Olağ, Yılmaz Koç, Özcan Solmaz ve Şerif Bozdoğan başta olmak üzere çok sayıda işadamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

Katılımcılar adına ortak açıklama yapan Nihat Bilsezer ve Mehmet Salih Olağ, “Kastamonu’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu hemşerilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğu, sevinci ve heyecanı içindeyiz. Bu tür birlikteliklerimizi aralıklarla yapıyoruz.  Bu birlikteliklerimizde hemşehrilerimiz ile sohbet etme, istek ve talepleri değerlendirme ve diğer bilgilendirmeleri de karşılıklı yapıyoruz. Bizler Doğu ve Güneydoğu'lular olarak yaşadığımız ekmeğini kazandığımız şehre önemli katkılar sağlamak adına bu ve buna benzer etkinlikler yaparak, güzel bir kaynaşma ve dayanışma örneği sergilemeyi bir görev edindik. Çalışkanlık ve dürüstlük ilkesiyle, yöreden aldığımız manevi hazla yaşadığımız ve gittiğimiz her yerde örnek teşkil ederek, yaptığımız sosyal ve kültürel etkinliklerle kısa zamanda katılım ve aktiviteliğimizi de artırıyoruz. Birbirimize kenetlenmenin verdiği güçle, bu yapılacak olan yerel seçimlerde yaşadığımız şehre en iyi katkıyı ve desteği sağlamak için de ortak birliktelik ve kararımızı vereceğiz. Seçimlerin Kastamonu ilimize, bölgemize ve ülkemize barış, kardeşlik, huzur ve dostluk içinde geçmesini ve ilimize, bölgemize, ülkemize şimdiden hayırlı olmasını tüm katılımcılarımız adına temenni ediyoruz. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma gecemize katılan, emeği ve katkısı olan tüm hemşerilerimize de katılımcılar adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum